Blåbärstårta

 
I torsdags ställde jag min i köket och bakade denna fina tårta till mamma, eftersom att hon fyllde år. Den ser god ut på bild, men själv så äter jag inte tårta. För det är äckligt. Var i alla fall min första tårta jag bakde själv från grunden och tycker att jag lyckades riktigt bra, för att vara första gången i hela mitt liv. Mamma tycket att den var god och tur det. 
0 KOMMENTARER

Justin Bieber Concert 23 April 2013 Sweden

 -collage gjort av mig & bilderna kommer från we♥it- 
 
Igår var det en utav de bästa dagarna i hela mitt liv, eftersom jag såg självaste JUSTIN BIEBER LIVE I GLOBEN. Herregud säger jag bara vilken GRYM KVÄLL DET VAR. Tror nästan jag dog ett tag när han kom i på scenen i sina vingar. Han var i alla fall SJUKT BRA live och jag är på nytt kär i honom. KAN INTE FATTA ATT JAG HAR SETT DENNA KILLE I GLOBEN IGÅR, det går liksom inte in mitt huvud att det verkligen är sant. Känns mer som en dröm. 
 
Idag efter skolan kollade jag igenom filmerna jag filmade igår. När jag kollade på den första filmen bröt jag ihop i tårar och sitter just nu och gråter ibland bara för att jag inte kan se honom igen, men är ändå GLAD ATT JAG HAR FÅTT CHANSEN ATT SE HONOM
 
 
0 KOMMENTARER

Pretty Brown Eyes

 
Cody Simpson släppte en ny singel förra veckan och igår så la han ut en musikvideo till låten. Gud vilken bra musikvideo till låten säger jag bara. Kolla vet jag.
0 KOMMENTARER

Frisören

Sitter hos frisören just nu och gör lite förändringar med håret. Mer än så avslöjar jag inte nu. Ni får se resultatet senare sen idag. Ska nog sitta här i två timmar till innan allt är klart, men ville bara slänga in ett inlägg om att jag lever + att Emma tjatar om att jag ska blogga.

1 KOMMENTARER

Vår Design

 
Som ni kanske redan har sett så har jag i veckan hållt på och bytt design för bloggen. Denna gång fick det bli en ganska enkel design med rosa detaljer. Kännde att det var dags för att byta design, eftersom att jag hade tröttnat på min höt/vinter design. Hoppas ni gillar designen. 
0 KOMMENTARER

Hurricane

0 KOMMENTARER

Mörkare, ljusare eller klippa lugg?

- collage av mig & bilder från google -
 
Ska på tisdag klippa mig och har ingen aning om hur jag ska klippa håret. Fundrar just nu på att klippa lugg ocjh färga slinga håret brunt. Funderar också på att slinga det ljusare. Med tanke på att det är sommar snart och att man då vill ha ljusare hår, men har varje sommar gjort mitt hår ljusare och känner kankse nu för att ha det mörkare bara för att. Men som sagt jag har ingen aning. 
 
Vad tycker ni läsare jag ska göra med mitt hår? 
0 KOMMENTARER

Feelings

Måste få skriva av mig lite.
 
Är det något fel på mig eller? Eller är det bara jag som tycker att det är något fel på mig? Jag har ingen aning, utan det är bara så jag känner mig just nu. Känner att mitt liv verkligen suger och jag kommer snart gå in i väggen eller något, för jag orkar snart inte mer. På fredag är det skolavslutning, tur det. Får hoppas att alla mina känslor stannar kvar i den skolan och att jag kan börja om på nytt. Sulle vara skönt just nu.
 
Av Elin Karlborg 12/6-2012
 
Skrev detta inlägg för nästan snart ett år sedan, men det blev aldrig av att jag publicerade det och efter det har det legat i utkastet. Under denna tid tyckte jag då allt var ett helvete rent ut sagt. Känner att jag nu kan lika gärna publicerade det och att det nu inte lägre behöver ligga i utkastet. Var väldigt mycket olika känslor just om min gamla skola, men som sagt allt handlade absolut inte om bara skolan. Det var även saker utanför skolan med, men det tänkte jag inte skriva här på bloggen får hålla det för mig själv. Denna text skrev för snart ett år sedan, som jag redan har sagt, texten är ganska kort men inehåller mycket känslor. Hade lika gärna kunnat fortsätta att skriva på texten och lagt till ännu mer saker, men orkade inte och det skulle ha blivit för känslosamt. Genomled 3 år på högstadiet och allt vara bara förjälvigt, som tur hade jag jag alltid min bästa vän.
Tur det, för vad skulle jag ha gjort utan henne? 
 
Idag är det mycket bättre. Visst så finns det vissa dagra som jag är värsta deppig och det kan då bero på allt som har hänt och då sitter och tänker på det. I alla fall så trivs jag så hilma bra på mitt gymnasie. Har fått nya vänner och (de är de bästa vännerna man kan ha), ni vet vilka ni är. Min nya klass är superdupermegabra. Förhoppningsvis så kommer allt fortsätta som det gör nu och bara bli bättre och bättre. 
0 KOMMENTARER

Filmtips: Footloose


-collage gjort av mig & bilderna kommer från we♥it- 
 
Förra veckan fick jag för mig att kolla på filmen footloose. Har aldrig sett den innan och blev väldigt glad när jag såg att den fanns på den sidan jag brukar kolla på filmer. Kollade på den ny gjorda versionen av filmen som kom ut 2011. Finns en annan verison av filmen som är från 1984.
 
Jag älskar dansfilmer, det bästa filmerna som finns... nästan. Denna film är i alla fall en ny favorit film för mig. Har redan kollat på den tre gånger. Allt med filmen är bra, bra handling, bra danser och bra musik, ja allt med denna film är bra. Orkar inte skriva vad den handlar om, men ni som gillar dansfilmer borde verkligen titta på denna film. 
 
0 KOMMENTARER

Awake all night

0 KOMMENTARER

Ännu mer färger

 
Några till bilder ifrån när jag fotade till uppdraget i skolan. Om ni har tur kanske jag lägger upp någon mer bild ifrån denna fotografering. 
0 KOMMENTARER