Sjuk

Ännu ett iPhone inlägg. Nu är det ju så att jag har gått och blivit sjuk, inget kul alls. Jag som hade tänkt nu ska jag blogga mycket denna vecka, men nej. Får istället bli mer bloggande nästa vecka. Snart kommer mamma hem med godis till mig. Alltid gott med godis när man är sjuk och så ska jag kanske se en film om jag orkar.

Dåligt inlägg med tänkte bara säga att jag lever.

0 KOMMENTARER

Pretty in Pink

0 KOMMENTARER

Ingen blogg inspiration

Förlåt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna. Har haft "fullt upp" eller rättare sagt det har varit mycket som har hänt i helgen som var. Tänkte bara berätta lite kort om vad jag gjorde.

I fredags var det äntligen dags för RIX FM FESTIVALEN i Linköping och självklart gick jag på den med Emma, Elin, Molly och Cornelia. Köade i cirka 4 timmar bara för att få plaster längst fram. Vilket det var värt. Hade i alla fall jätte kul och Eric Saade har rört min hand och lite andra folk med.

I lördags åkte jag igen in till Linköping och kollade på Darin samt fotade. Han var lika bra i verkligheten som han är på TV. Åkte efter det hem och gick typ och lade mig och sov. Vaknade upp dagen där på vid ett på dagen. Snacka om att jag var trött. Söndagen bestod mest av att slappa.

Juste det skolan har med börjat och det tar ju på krafterna med lite. Det är de saker som har hänt nu när jag inte har bloggat.

Som rubriken säger så har jag ingen direkt blogg inspiration just nu för tillfället, men ni läsare kan mer än gärna komma med förslag på vad jag kan blogga om.

0 KOMMENTARER

Zoom

0 KOMMENTARER

Grattis Emma!

Idag är det ingen vanlig dag för att idag fyllde Emma 17 år. Tänkte bara säga uyttligare en gång GRATTIS PÅ DIN DAG EMMA! Kan också säga TACK till att du ställde upp och gästbloggade här på min blogg när jag var borta på semster. Det var gryma gästinlägg du gjorde. 
 
 en gammal bild ifrån denna sommar
1 KOMMENTARER

RIX FM i Norrköping - Agnes

Dessa bilder fotades när RIX FM Festivalen var i Norrköping. Åkte dit med Emma, Molly & Elin för att fota och att kolla på alla framträdande. Fick då till dessa fina bilder på Agnes och gud så snygg hon är. Kanske kommer fler bilder på henne och så kommer det komma bilder på de andra artisterna. 
 
0 KOMMENTARER

Hon är nu ett år äldre

Idag är det ingen vanlig dag för min syster yster fyller hela 14 år. Hon börjar bli stor hon med. Känns som det var igår hon bara var en liten barnunge. Nu är hon bara jobbig och dryg... Nej, då hon är hur snäll som helst. Även om vi kan ha våra stunder ibland, så vet hon att jag alltid kommer att finns vid hennes sida. Det är sånt syskon är till för. GRATTIS JOLINE! JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG HOPPAS ATT DU VET DET. 
 
0 KOMMENTARER

14 Augusti 2013 23:59

Har inget direkt intressant att berätta idag. Har mest slappat hela dagen. På eftermiddagen åkte jag in till Linköping med familjen. Skulle kolla på presenter till Joline och när det var klart åkte vi hem. Så ja, inget direkt intressant för er direkt. Innan vi åkte hann jag fota några bilder på mig själv i en spegel. E G O P I C S !
 
0 KOMMENTARER

Cody Simpson - Surfers Paradise

 
Var några veckor sedan Cody Simspson släppte sitt album Surfers Paradies. Killen levererar ännu en gång ett grymt album, med många härliga låtar. Ett perfekt sommaralbum, med både upptempo låtar och lugnare låtar. Ni som inte har lyssnat på det måste ta och göra det. Några av mina favoritlåtar hittar ni här nedan ↓
 
0 KOMMENTARER

Träning och Gräsklippning

Som rubriken säger så har det varit dagens saker som jag i stort sett har gjort. Känner att jag måste komma igång att börja träna regelbundet nu när skolan börjar. Efter träningen så gick jag ut och klippte gräset, inte det roligaste men det är något som också var tvunget att bli gjort. 
 
0 KOMMENTARER

We Own The Night

0 KOMMENTARER

The Night Is Young

0 KOMMENTARER

Rimmel London Bronzer

Köpte även detta bronzer puder ifrån någon affär i Söderköping och snacka om att jag vart glad när jag såg att de hade Rimmel sminkprodukter där kunder ha köpt massa fler saker, men fick bara med mig detta hem. Inget dirket speciell bronzer. Den duger och den ger en fin färg nu till sommaren. 
 
0 KOMMENTARER

Hejdå


Hejhej, nu är det dags för mig att säga hejdå. Elin kommer hem ikväll så jag kommer inte blogga mer här. Men om ni har gillat min bilder, inlägg osv kan ni ju alltid kolla på min egna blogg. Det är bara att klicka på bilden så kommer ni till min blogg. Hoppas ni har gillat mina inlägg. Ha en fortsatt bra dag : )
0 KOMMENTARER

Walks Like Rihanna

0 KOMMENTARER