I skolan

Sitter just nu i skolan och bara tar det lugnt. Ska snart sätta mig lite med photoshop och hålla på med layouten till en broschyr vi gör i skolan.

Var nog allt jag ville säga.
0 KOMMENTARER

Happy 19th Birthday Liam

 
Idag fyller Liam Payne år, så ett stort grattis till honom. 
0 KOMMENTARER

One2Five

 
Tänkte tipsa er läsare om ett pojkband vid namn One2Five. De lägger upp covers på olika låtar på Youtube. Kan också säga att de är väldigt bra. Ta en titt vet jag och bestäm själva. 
 
En sak till 2 stycken i bandet följer mig på Instagram, dog lite då när jag såg det. 
0 KOMMENTARER

Stones


 
2 stycken bilder på stenar från kära Öland.
0 KOMMENTARER

Smörgåstårta

 
Åt på denna smariga smörgåstårta hos farmor i eftermiddags och den var verkligen jättegod.
0 KOMMENTARER

Ella Henderson

 
 
Ni läsare måste kolla på denna X Factor audition. Säger bara att gud så bra hon är och låten är jätte bra.
0 KOMMENTARER

Redigerar bilder

Fick som sagt photoshop igår utav skolan. Snacka att jag blev glad då. Sitter just nu i mitt kära rum och äter glass, lyssnar på lite musik och redigerar lite bilder, som sedan ska upp på bloggen min. 
1 KOMMENTARER

Min systemkamera är sämst

Idag i skolan fick min systemkamera något konstigt ryck och började fota utan att jag klickade ner avtryckaren. Konstigt värre. Pappa håller just nu på och kollar på den och så. Om den inte funkar sen blir det väl att köpa en ny.

0 KOMMENTARER

19 Augusti

Imorgon blir det skolan igen efter en helgs ledigt. Ska i alla fall bli roligt att gå tillbaka till skolan imorgon med. Får som sagt våra uppdrag imorgon med, tror att uppdraget var att göra en turistbroschyr. 
 
Ska snart sova, men innan det ska jag borsta tänderna och lite andra saker. Kommer bli lite bildlösa inlägg när jag bloggar ifrån min MacBook, eftersom att den inte vill ladda upp bilder. Sånt ni läsare får leva med. Känner att det blev ett rörigt inlägg, but whatever. 
1 KOMMENTARER

Cover Drive

Har börjat att lyssna på en gupp som heter Cover Drive och de är riktigt bra. I alla fall här är några Spotify länkar till de låtar jag gillar. 
 
0 KOMMENTARER

MacBook Pro

0 KOMMENTARER

Morgonpigg

Hej alla glad morgonpigga människor som läser detta. Ska snart bege mig upp till tåget in till Linköping och sedan mot bussen, som tar mig till skolan. Där spenderar jag min dag.

Lovar att jag bloggar lite i kväll.
0 KOMMENTARER

Instagram blev just nu bättre

Uppdaterade min Instagram app nyss och upptäckte att den är mycket bättre än den andra. Fast fattar inget av Photo Maps saken.

0 KOMMENTARER

me and my camera

0 KOMMENTARER

I'm on a roll

0 KOMMENTARER