I morgon är det en ny dag

 
En bild jag fixade till nu lite fort, kanske inte den bästa men kände att jag var tvungen att visa er en bild. Vet inte om jag kommer visa er fler bilder ifrån den dagen jag fotade för bilderna blev inte alls bra. I morgon är det skola igen och jag ska lämna in inspirations kollaget. Ska efter skolan hem till Emma och sova där. Kanske slänger in ett inlägg innan jag åker till Emma. Annars bloggar jag på lördag igen. 
1 KOMMENTARER

Nya självporträtt

Sitter ju just nu och fixar det sista på mitt insperations kollage till skolan. Samtidigt som jag kollar på Glee. Ska efter det fixa ihop nya bilder till bloggen. Fotade några självporträtt för någon dag sen. Om jag orkar och bilderna blev bra kanske jag även ändrar bilderna i header. 
0 KOMMENTARER

Uppdrag Kreativa Processer: Landskap 3

Orkade inte blogga igår. Så därför kommer sista landskap bilden upp idag istället. Denna bild är fotad vid Tåkern.
Hoppas ni har gillat alla landskaps bilder och vilken har varit eran favorit? 
 
1 KOMMENTARER

Uppdrag Kreativa Processer: Landskap 2

Finns inte så mycket att säga om denna bild. Utan detta är bild två ifrån uppdraget kreativa processer. Imorgon får ni se den sista bilden.  
 
1 KOMMENTARER

Alex & Sierra

 
Jag gillar x-factor mer än idol och tycker att det är tråkigt att det inte finns i Sverige längre. Kollar istället på x-factor Australien, England och USA.
 
I år är en av mina favoriter Alex och Sierra som är med i x-factor USA. Deras röster tillsammans är bara så himla jätte bra. Får gåshud varje gång jag lyssnar på de när de sjunger. Nu tycker jag att ni läsare ska kolla på klippen här ovanför också. Ni kommer inte att bli besvikna. 
0 KOMMENTARER

Uppdrag Kreativa Processer: Landskap 1

För ungefär två-tre veckor sedan fick vi ett uppdrag om kreativa processer. Och med det uppdraget skulle man fota något som man normalt sett inte brukar. Jag valde då att fota landskaps bilder och sedan klippa ihop dem till panorma. Bara för tt jag ville få med så mycket som möjligt på bilderna. Dock var det väldigt svårt för mig att hitta de rätta plastserna och jag ville få alla bilder magiska. Lyckades till slut få till tre ganska bra bilder. Så första bilden får ni se idag och de andra två för ni se imorgon och på onsdag.
 
0 KOMMENTARER

En vanlig söndag

Sista inlägget för idag för bli ett helt vanligt med massa ord. Har idag inte gjort något direkt speciellt. Har bara kollat på en ny serie och jag är beronede. Annars har jag skrivit på lite olika skoluppgifter och åkt över motalabron. En helt vanlig söndag. I morgon är det skola igen och efter det ska jag förmodligen gå ut och fota lite bilder till bloggen. 
 
Ska se ett till avsnitt på serien och sedan sova. GODNATT ALLA LÄSARE 
0 KOMMENTARER

Show Me Love

 
0 KOMMENTARER

New In

I tisdags gick jag och Emma efter innebandyn till stan och kolla lite. Eller rättare sagt vi gick en timme tidigare ifrån bandyn för det var inte kul. Det ni ser på bilden är det jag fick med mig hem ifrån stan. Blev ett linne, en mascara, foundation, kajal, sminkbortagnings sak för sminkborstar, fejk töjning och en concealer. Köpte även basiron inne på apoteket. Dock glömde jag den när jag fotade.

0 KOMMENTARER

12 oktober 2013

WOW säger jag bara. Jesus vad många som har kollat in min blogg idag. Alltid lika kul att logga in på bloggen och se hur statistiken har gått upp. I alla fall välkommen till min lilla blogg och hoppas ni kommer gilla den. 
Ni läsare betyder mycket. 
 
Tänkte också visa en till bild ifrån i sommar som jag fotade. Älskar verkligen denna bild, gillar färgerna, kontrasten, ljuset, bakgrunden, håret... ja allt är bara så himla bra med denna bild. Kommer verkligen att skriva ut den när vi har färg i skrivaren. Vad tycker ni läsare om bilden?
 
0 KOMMENTARER

Uppdrag Reklam: Webbreklam GIF

Detta blir sista bilden från uppdraget reklam. Nästa vecka kommer jag lägga upp bilder ifrån ett annat uppdrag vi har haft. 
 
0 KOMMENTARER

R U Crazy

0 KOMMENTARER

Uppdrag Reklam: Pressbild

 Ännu en bild ifrån reklam uppdraget. Och idag tänke jag visa er pressbilden. 
 
0 KOMMENTARER

Happiness Overloaded

 
OH MY FRECKING GASH I CAN'T BELIEVE IT. 
Idag är det ingen vanlig dag för jag fixade biljtter till självaste The Wanteds konstert nästa år i fryshuset. Ska äntligen få se dem live och se dem i verkliga livet framför mina ögon. Ska gå med Elin och vi kommer få världens bästa dag den dagen, kan ju inte bli bättre. LÄÄÄÄÄNGTAR. Så den 16 februari 2014 står vi inne i fryshuset och är super glada och sjunger med till alla låtar och skriker oss hesa. 
 
Någon av er läsare som ska se The Wanted? 
2 KOMMENTARER

Tv-Serie Tips: Revolution

Serie: Revolution
Gener: Science Fiction ¦ Drama ¦ Action
Säsonger: 1 
Betyg: 7.5/10 
Skådespelare: Billy Burke ¦ Tracy Spiridakos ¦ David Lyons ¦ Giancarlo Esposito ¦ Elizabeth Mitchell ¦ m:fl 
 
Denna serie började jag kolla på av en ren slump. Dock så fastnade jag för den direkt efter första avsnittet. Vilket jag inte alls ångrar. Säsong 2 började för 2 veckor sedan och jag ska idag se på tredje avsnittet. 
 
Har ingen aning om vad jag skriva om denna serie, den är väldigt svår att beskriva. Man måste liksom nästa se på den själv för att fatta vad den handlar om. Visst jag har sett den och vet vad den handlar om men att skriva ner den i textform är betydligt mycket svårare. 
 
Detta är ingen serie som har blivit så jätte hypad bland alla serier där ute som finns. Och vad jag menar med det är att inte så många vet om att den finns. Det är så jag tror det är. Dock så vet jag inte om det är så.
För att besrkiva lite vad den handlar om så är det att hela världen blir utan ström och man måste nu lära sig att leva utan all ström och elektriska saker som finns. Dock så finns det några personer som vet att man kan sätta på strömen ingen, så säsong ett går ut på att de ska stätta på strömen. Eller något åt det hållet. 
Serien innehåller lite romantik, krig, action, oväntade saker... Ja och massa mer. Inte för att jag är den bästa på att beskriva serier utan att berätta för mycket. Vill bara säga att ni som gillar drama, action och science fiction serier borde verkligen kolla in denna. Ni kommer inte bli besvikna. Ett tips är att kolla in trailerna med. 
0 KOMMENTARER