Project X Hemmafesten

 
Kollade på filmen Project X igår kväll. Kan bara säga att det var den sjukaste filmen jag någonsin sett, men på något viss var den lite bra. Säger bara vilken fest och kolla bara hur den spårar ur, helt sjukt. Ni får kolla själva och se det med era egna ögon.
0 KOMMENTARER

The adventurous adventures of One Direction

 
Alla som gillar One Direction borde verkligen kolla på denna.
0 KOMMENTARER

Antagen

Jaaaaaa jag kom in på den linjen jag ville. Tur det och nu behöver jag inte gå och oroa mig för det mer.

Sitter just nu och målarna naglarna lite. Ska snart också redigera lite bilder.
0 KOMMENTARER

Sassy

 
Gammal låt, men vad gör det? I alla fall är den faktiskt bra.
0 KOMMENTARER

Röd som en kräfta

Har varit i solen hela dagen i stort sett och badat lite då och då. Skulle i alla fall inte ha varit i solen hela dagen för nu ser jag ut som en röd kräfta och så för huden ont, smart Elin smart. Men man lär sig av sina misstag. Får nu bara hoppas på att det röda kommer ändra färg till en brun färg. Har också krattat och soppat upp "löv" från häcken,

Om det är fint väder imorgon ska jag bada och sola igen, fast denna gång ska jag inte bränna mig. Får fälla ut parasolet då. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.

Nu blir det film. Tummen upp för det.
0 KOMMENTARER

White Flowers

0 KOMMENTARER

Solen skiner idag igen

Ska snart ut och sätta mig i solen och kommer nog sitta där ute hela dagen. Bada kommer jag förmodligen med göra. Ska försöka att lägga upp lite mer inlägg idag med. Kommer dock förmodligen inte bli så ofta eftersom att blogg.se appen inte fungerar på iPhonen min.

Föresten såg jag idag också att jag ligger på plats 29 på toppblogg.se och har då hamnat på första sidan bland alla fotobloggar. Hoppas jag kommer komma högre upp på den listan idag med, skulle vara kul.

Nu ut i solen och chilla. Hoppas ni läsare också går ut i solen idag och det bra. För det ska jag ha.
0 KOMMENTARER

Astrid #2

0 KOMMENTARER

Senaste dagarna

Hej på er alla läsare.

Har varit jätte dålig på att bloggat. Men har gjort andra saker. Eller okej där ljög jag lite, har typ inte gjort någonting alls, bara slappat och tagit det lungt. Vad har jag gjort då?

Jo, jag har gått och blivit beronde av The Vampire Diaries. Typiskt, eller nej det är det inte precis. Säger bara att det är en MEGA SUPER BRA serie. Har både sett säsong 1 & 2. Håller just nu på och ska kolla på säsong 3. Hörde också att säsong 4 skulle komma på tv nu i höst. Som sagt rekomenderar alla att kolla på den serien.

Vad har jag gjort mer då? Ehh, typ inget mer. Bara kollat på The Vampire Diaries.

Idag har jag solat lite och sedan fotat. Hoppas ni läsare har haft några roliga dagar i alla fall.
0 KOMMENTARER

Senaste från Instagram 25/6

 
Nu äntligen får ni se de sensate bilderna från min Instagram. En del är 3 veckor gamla, men har inte orkat att lägga in de på datorn. Ni har ju tur som får se de i alla fall, även om det tar den tid det tar.
0 KOMMENTARER

Rosa toppar

För er som inte vet, så har Demi Lovato en ny frisyr och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR den. Skulle sååååå gärna vilja ha hennes hår, just nu. I alla fall kolla bara på bilderna, så ser ni själva.
 
Vem skulle liksom inte vilja gå runt med rosa toppar?
 
Skulle kunna göra det själv, men vet inte om det skulle passa riktigt. Bilderna är ifrån tumblr.
 
 
0 KOMMENTARER

Shake Shake, Like your famous girl

 
La upp lyric tíll denna låt i ett annat inlägg och nu har musikvideon kommit ut. Tänkte att ni kunde få den med.
0 KOMMENTARER

23 Juni

Blir dålig bloggning idag med.

Har just nu fått fler besökande här hemma hos oss. Ska fira mormor i idag lite även om hon inte fyller idag. Så snart kommer väl mina andra 2 kusiner. Som sagt får se när nästa inlägg kommer upp idag.
0 KOMMENTARER

We're gonna party like is 3012 tonight

 
 
För er som inte vet, så kom Justin Bieber's nya album Believe ut förra fredagen. Har lyssnat på det hela veckan och kan inte sluta. I detta inlägg tänkte jag då dela med mig av de låtar som jag tycker är bra och som jag lyssnar mest på. Länkarna går till Spotify, så ni som inte har det kan inte lyssna på de. Utan ni får helt enkelt söka på Youtube.
Kilcka bara på en utav låt titlarna så kommer ett nytt fönster att komma upp.
 
All Around The World
Boyfriend
Take You
Die In Your Arms
Thought Of You
Beauty And A Beat
Be Alright
Believe
She Don't Like The Lights
Maria
0 KOMMENTARER

Godmorgon

Hej på er!

Har precis duschat och rakat benen och ska snart börja fixa i ordning mig. Idag kommer min ena kusin med hennes kille och hans barn. Ska efter det åka iväg och dansa kring midsommarstången och kolla på en teater, samt ha trevligt. Kommer sedan åka hem och hitta på något, kanske bada?

Kommer säkert inte vara så bra uppdatering här på bloggen idag heller, men ska försöka blogga lite. Tyvärr så funkar inte blogg.se appen på mobilen, för om den hade funkat kanske uppdatering skulle ha varit bättre.
0 KOMMENTARER