Nörd glasögonNär jag beställde hem kläder från H&M hittade jag även de här nörd glasögonen och kan ju bara ta och säga att jag är kär i dem, såå snygga. Fast kommer aldrig använda dem i skolan eller så tror det blir att gå omkring med dem hemma.
0 KOMMENTARER

Valborg

Känner att jag har varit dålig på att blogg nu under helgen, men har hållit på i trådgården och hjälpt till.

Idag är det ju valborg men även sista april. Idag har solen varit framme hela dagen i stort sett. Därför har jag inte bloggat något utan har varit ute för det mesta. Fick även hem kläderna från H&M som jag beställde i veckan. Visar det imorgon eller senare idag. Nu blir det i alla fall att åka till Skänninge och kolla på fyrverkerierna. Efter det blir det att åka hem och se på någon film eller något.

0 KOMMENTARER

Where have you been

0 KOMMENTARER

Shoppat

Här var det dåligt bloggat idag. Men finns faktiskt en anledning. Var i Linköping idag och shoppade med Linda efter skolan, så därför har ni inte fått någon uppdatering här.

Fick med mig lite olika saker hem, men det får ni se imorgon.

0 KOMMENTARER

Thank you for giving us your bestAlla directioners MÅSTE kolla på denna video.

And these boys are the best, they have changed my life.
0 KOMMENTARER

FML

...
0 KOMMENTARER

JealousDenna låt är mycket bättre med remix, så alla kan ju ta och lyssna.
0 KOMMENTARER

Bilduppgift "Självporträtt"Blir att lämna in denna bild imorgon till bildläraren. Som det står i rubriken så är detta min bilduppgit till området självporträtt. Gjorde ett danssteg, eftersom att jag älskar att dansa. Gör det varje dag faktiskt, så nu vet ni det.

0 KOMMENTARER

Dålig på att blogga

Känner att jag är ganska dålig på att blogga tidigare på dagen, för det mest kommer alla inlägg upp på kvällen.

I alla fall så ska jag blogga när pappa är klar med min datorn. Han håller just nu på att installera skrivaren till min dator, så att jag slipper springa ner till skrivaren varje gång jag ska skriva ut något. Brukar alltid lägga över bilder på USB:minne och gå ner till datorn. Aa, lite svårt att förklara men typ så blir det, hahah.

Hoppas ni fattar för det skulle inte jag gör om jag läste de här. Hahah.

0 KOMMENTARER

Grattis mamma

Anledningen till att det inte kom upp så mycket inlägg idag utan att de kom upp så sent, var för att min mamma fyller år idag och istället firade vi henne lite. Så nu vet ni.

Nu ska jag snart sova. Godnatt

0 KOMMENTARER

I'm better so much better nowLa upp lyrics till den här låten förut, men såg att musikmusikvideon kom ut igår. Så här får ni låten igen.
0 KOMMENTARER

Josh HutchersonÄr han inte bara fööööör snyygggg eller?

Har alltid tyckt han har varit snygg så, ja han är snygg eller vad tycker ni?
1 KOMMENTARER

Nationella muntliga

Ska snart gå upp till skolan igen och ha SO. Gjorde också nationella muntliga i engleska förut i morse och det gick bra. 
 
Bloggar mer sen idag.
0 KOMMENTARER

Sunny day

Hej på er, idag vart det ganska dåligt med bloggandet, men jag visste inte vad jag skulle blogga om heller.

Idag var det skola, fick en inställd svenska lektion och innan den lektionen har vi lunch så vi hade ganska lång håltimme. Så Linda och jag gick till macken och sen hem till henne och sist hem till mig, där vi hoppade lite och solade, hahahah. Som sagt var det fint väder idag med och det är ett plus om det bara kan hålla i sig nu. Sista lektionen hade jag tyska och vi fick sluta 25 minuter tidigare, eftersom att lärarens dator inte kunde visa den filmen vi skulle se, så vi fick då sluta tidigare. Gick hem och kollade på tv och datron lite.

Imorgon blir det att gå upp till skolan halv 9 för att göra den muntliga delen i engelska. Efter att jag har gjort det blir det att gå hem tills nästa lektion som börjar och då blir det att gå upp till skolan igen. Slutar halv 4 imorgon om inte bilden blir inställd, men det är sådant som märks imorgon.

Nää, nu blir det att stänga av datorn och bädda ner mig i sängen min. Godnatt.

0 KOMMENTARER

1D are back in the UKEn annan nyhet för idag med är att killarna i One Direction är hemma i London igen efter en lång resa. De har varit borta i 3 månader, tror jag. De har vart i USA, Australien och Nya Zeeland.

Så de kom typ hem för en timme sedan, kan jag tror. De kommer stanna i England ett tag innan de åker till Sverige och spelar in låtar till deras andra album. Om jag har fattat rätt. Alltid lika kul att de kommer till Sverige, men de har varit här massor av gånger och jag har liksom aldrig träffat de än, kommer troligen inte göra det när de är här nu heller.

Bor man i en lite håla, så gör man det.

0 KOMMENTARER