Emma In Action

Fixade till några fler bilder ifrån den dagen jag fotade i Skänningen med Elin, Molly & Emma. För er som inte vet så är det Emma på bilder och jag tycker att det blev ett väldigt bra resultat. 
 
0 KOMMENTARER

Emma Gustafsson


Hallå, jag heter Emma och jag har fått äran att gästblogga medans Elin är bortrest. Så förhoppingsvis kommer ni få se några roliga inlägg från mig med. Vem är då jag? Jo jag är en tjejen på 16 år, fyller snart 17 som går i samma klass som Elin. Mitt största intresse är fotografera & umgås med mina vänner. Jag älskar färgen gul, klotter, Pretty Little Liars, choklad, dip dyeade hår, oversizade tröjor, bokeh och massvis mer. Jag hoppas ni kommer gilla det jag lägger upp! : )
0 KOMMENTARER

Batiste Dry Shampoo

Köpte även denna Dry Shampoo inne på Dollarstore i Söderköping. Denna produkt har varit väldigt populär bland alla youtube/bloggar jag har läst. När jag hittade den inne på Dollarstore var jag bara tvungen att köpa den och den lukar väldigt gott med vilket är bra. Har dock aldrig testat något annat Dry Shampoo så vet inte om det finns något bättre än denna. För mig funkar den kanon. 
 
0 KOMMENTARER

Bergs Slussar

För några veckor sedan var jag och familjen i Berg och kollade på slussarna. Vi tog även en fika på ett café längs kanalen. Dock så fick jag inga vettiga bilder där ifrån. Innan vi åkte hem köpte vi varsin glass och gud så gott det var. 
 
0 KOMMENTARER

Stop Sign

0 KOMMENTARER

Raspberry Rosé

Åhh är det enda jag kan komma på om detta lip butter ifrån Nivea. Måste det vara bland det bästa jag har ägt. Den luktar så sjukt underbart gott och man vill nästan äta upp den. Ska köpa de andra också bara för att detta återfunktar läpparna väldigt bra. Om ni behöver ett nytt lip butter kan jag rekonmendera detta.
 
0 KOMMENTARER

Lookin' Like A Model

3 bilder ifrån när jag var med Emma, Elin & Molly i Skänninge och fotade. Bilderna är fotade av Emma och för en gång så fastnar jag på bild. 
 
0 KOMMENTARER

Bad & Packning

Dagen idag har bestått av lite packning ut till husvagnen och på det har jag även badat i poolen. I morgon åker jag iväg på en husvagnssemester iår igen. Har dock lite kvar att packa och känner att jag redan börjar bli trött, hur kommer jag orka att packa det sista? 
 
Just nu håller jag inte på att packar som jag egentligen borde göra. Istället sitter jag framför datorn och fixar tidsinställda inlägg till er läsare, så att bloggen inte står tom. Vet inte hur många inlägg jag gör. Om det finns något vettigt täckning på mobilen (som jag nu har fått tillbaka, men den är fortfarande knäpp) så kommer jag att blogga ifrån den. Kommer kanske plocka med mig skoldatorn och då kan jag även lägga upp vettiga bilder med. 
Nu ska jag fortsätta fixa inlägg till bloggen och sedan packa det sista. 
 
0 KOMMENTARER

Summertime Of Our Lives

0 KOMMENTARER

Young & Beautiful

När jag fotade bilderna på håret fotade jag även dessa bilder på Joline i poolen. Fotade liknande bilder för cirka ett år sedan och ville fota om bilderna.
Tycker att dessa bilder blev så himla mycket bättre än de jag fotade förra året. Övning ger färdighet. 

0 KOMMENTARER

Selena Gomez - Star Dance

 -collage gjort av mig & bilderna kommer från we♥it-
 
Igår släpptes Selena Gomez nya skiva Star Dance och jag var ju då tvungen att lyssna på den. Har inte dirket varit ett så stort fan av henne, men hennes musik är verkligen bra. Denna skiva är verkligen jätte bra, dock är inte alla låtar bra (eller in min smak). Tycker i alla fall att många av låtarna är bra och det är ju bra. La in några spotify länkar här nedanför, så att ni kan lyssna. 
 
0 KOMMENTARER

Tv-Serie Tips: The Carrie Diaries

Serie: The Carrie Diaries 
Gener: Drama ¦ Romantik
Säsonger: 1
Betyg: 7/10 
Skådespelare: AnnaSophia Robb ¦ Austin Butler ¦ Stefania LaVie Owen ¦ Chloe Bridges ¦ Matt Letscher ¦ m:fl 
-collage gjort av mig & bilderna kommer från we♥it & google-  
 
Måste tipsa er läsare ännu en gång om en otroligt bra tjej serie. För er som inte har hörtalats om den så heter denna underbara serie The Carrie Diaries. Serien är baserad på den populära serien Sex And The City. Ni som gillar Sex And The City serien kommer förmodligen också att gilla denna serie med. Dock har jag inte tittat på den serien eftersom att den inte har tiltalat mig i smaken direkt. Viserligen så handlars The Carrie Diaries om hur hon hade det innan SATC serien, eller det så som jag har fattat allt ihop. 

Tittade på det första avsnittet och tyckte mer att nja, denna serie är nog inte så jätte bra. Men tänkte om där lite om tänkte ge hela serien än chans till och det var tur att jag gjorde det för denna serie är så himlans super duper mega bra. Tittade klart på den under en veckas tid och vart så "ledsen" när jag kom till sista avsnittet, för jag ville ju att serien inte skulle ta slut. Jag ville ju fortsätta att kolla på denna serie. Än så långe finns det bara en säsong. Som har 22-24 avsnitt, vet inte riktigt säker hur många avsnitt det var. 
 
"Ledsen" behöver jag inte vara längre för de håller på att planerar en säsong två. Snacka om att jag vart glad när jag fick reda på det och förhoppningsvis så kommer det att bli av. 
0 KOMMENTARER

Gårdagens outfit med detaljer

 
Detta var då gårdagens outfit och det jag hade på mina fingrar. Anledningen till att jag var så fintklädd var för att min farmor fyllde år och jag tyckte jag kunde klä mig lite finare. Klänningen kommer ifrån H&M ifall någon undrar och har en öppen rygg. Klänningen ser väldigt röd/neon färgad ut, men i verkligheten ser den inte alls ut som den gör på bild. 
0 KOMMENTARER

Best Song Ever

 
OMFG säger jag bara. Har väntat i en vecka på att denna musikvideo till One Direction's nya singel ska komma ut och äntligen, äntligen är den här. I AM IN LOVE WITH IT. Ni som inte har sett den måste se den den är GRYM. Älskar Marcel dör så snygg han är, tyvärr så finns det ingen person i världen som ser ut som han. Vilket är snyd.
0 KOMMENTARER

Utan min iPhone 5

 
Känner mig så naken utan min kära iPhone. Lämnade in den förra veckan på lagning, eftersom att den hade sämst täckning, internet på den var jätte seg och att jag fick typ ladda den minst tre gånger varje dag. 
Hoppas på att jag får den tillbaka ganska snart igen, förmodligen kommer jag få en ny eftersom att det inte går att laga eller något sånt.
 
Onödigt inlägg, men ville ha ett tillfälle att använda dessa bilder och vad passar då inte bättre att jag berättar om att min mobil är på lagning. Ni som läsre detta inlägg var solta att ni gjorde det, för egentligen är allt detta jag skriver hel ointressant för er. 
 
0 KOMMENTARER