Filmtips: Endless Love

Gener: Drama | Romantik
Skådespelare: Gabriella Wild, Alex Pettyfer m.fl 
Betyg: 5 / 5 
 
- bild ifrån google -
 
Handling: "Kärleken mellan två tonåringar blir till en mörk och förödande besatthet." Finns inte så mycket mer berätta om handligen till denna film utan att avslöja allt för mycket. Kolla trailer eller varför inte hela film?
 
Egna Åskiter/Tankar: Såg denna film en kväll/natt denna vecka och verkligen älskade den. En av världens mest finaste och bästa filmen jag någonsin har sett. Filmen är en perfekt undomskärleksfilm, med bra skådepelarare, bra historia... ja helt klart en av de bästa filmer jag har sett inom den romantiska gener. Gillar du filmer som The Notebook, A Walk To Remeber & Last Song m.fl, så kan jag lova dig att du kommer älska denna film lika mycket om inte mer. 
 
 
0 KOMMENTARER

Plocka Jordgubbar

Idag har jag varit runt på lite olika ställen. Började med att vi skulle hämta ett paket, efter det åkte vi och plockade jordgubbar. Åkte en sväng till Vadstena och käka glass och sist kollade vi på båtar. Hälsade även på hos mormor en snabb sväng, innan vi efter åkte hem igen. 

- bilder från tidigare idag -
0 KOMMENTARER

En dag på sjön

Har varit på sjön hela dagen, eller rättare sagt jag har varit på en ö i sjön hela dagen. Har solat, badat, fikat, ätit grillat och solat lite till. En helt perfekt dag men strålande sol hela dagen. Har dock bränt sönder ansiktet lite, men imorgon är det brunt och fint istället. 

- bilder ifrån dagen -
0 KOMMENTARER

Sol och Bad

För det första så råkade jag sova bort halva förmiddagen och efter det har jag inte gjort något vettigt över huvudtaget. När jag vaknade var det molnigt och bara allmänt tråkigt väder. Fram mot eftermiddag sprack det upp och blev soligt. Gick då ut och la mig vid poolen och solade. Hade tänkt bada men orka inte. Låg i stort sett där ute och solade hela dagen. 

Imorgon bär det av ut på sjön med båten. Då blir det av att sola, bada och bara vara. Som sagt älskar verkligen att åka båt och vara på sjön.  

- bilder ifrån weheartit & collage av mig -
0 KOMMENTARER

Norrköping

Åkte till Norrköping idag och kollade runt lite där. Hittade inget kul direkt, utan hittade lite andra små saker mest. Eller fick med mig en kul sak hem som jag verkligen älskar. Visar er den saken lite senare sen, kanske visar saken i morgon får se när det blir. Fotade lite med mobil igen så ni kan få se lite random bilder också. 

0 KOMMENTARER

Forbidden Vanilla

För någon dag sedan köpte jag ännu en Victoria Secret Body Mist. Hittade denna av en ren slump inne på City Gross där jag bor. Den som fanns heter Midnight Exotics och den luktar vanilj.  

0 KOMMENTARER

Balsammetoden - Bättre för håret

Tänkte börja att köra balsammetoden. Har hört väldigt mycket bra saker om metoden. Håret ska också må mycket bättre om man struntar i schampoo och bara kör på balsam och hårinpackning. Dock så måste man ha speciella balsam o.s.v. Finns listor på vad man får använda för olika balsam, bara att googla. 

0 KOMMENTARER

KÖRKORT!

Förra veckan var det även min tur att fixa körkortet. Vilken frihet jag har just nu, bara att låna bilen och köra omkring. Det är verkligen så jäkla kul att köra bil. 


1 KOMMENTARER

Årets första båttur

Idag har jag och familjen varit ute på våran första båttur för iår. Älskar verkligen att vara på vattnet och bara ta det lugnt på en ö. Förhoppningsvis blir det ännu mer båtturer iår om vädret tillåter vilket jag hoppas det gör. Knäppte några blider med mobilen lite fort. För vem gillar inte blider liksom?!? 

0 KOMMENTARER

Rosa och palmer

Är det bara jag eller är denna bikini dö snygg?!? 

Jag har kollat efter den bikinin över allt i alla Cubus affärer som finns där jag bor. Dock så har den hela tiden varit slut eller så har inte min storlek funnits. Men nu igår hittade min syster den och köpte den till mig. Eftersom hon var i stan. 
SNACKA OM ATT JAG ÄR GLAD! 

0 KOMMENTARER