Gott Nytt År

 
Dett blir sista inlägget för iår. Ska vid klockan 18:00 åka bort till en kompis Elin och fira nyår där. Får väl se vad vi hittar på. 
 
I alla fall ville bara säga Gott Nytt År på er och hoppas ni får en bra start på 2013. 
0 KOMMENTARER

Stockholm Syndrome

Kommer ni ihåg tjejbandet Love Generation? I alla fall de har bytt band namn och heter nu Stockholm Syndrome, samt att deras låt "smak" har ändrats. Låten nedanför är deras första singel och det är en riktigt bra låt tycker jag då. Låten har en väldigt tung bas i sig. Om du tycker det låter som en bra låt kan du klicka här nedaför och börja lyssna. 
 
0 KOMMENTARER

En lila bloggdesign

 
Som ni kanske redan har sett så har jag en ny bloggdesign. Kände för att köra på lila nyanser och det vart ju riktigt snygg. En header har jag med fixat ihop och måste säga att bloggen ser lite snyggare ut med headern.
Finns bara lite små saker som ska fixas, men sen så är den klar.
 
Tycker ni läsare om designen? 
1 KOMMENTARER

We could be anywhere tonight

 
Två nya bilder ni inte har sett + att att jag testade på en helt ny redigering på dessa och jag gillar det faktiskt. 
1 KOMMENTARER

James Arthur

Tänkte tipsa er om en person vid namn James Arthur. Han vann X Factor UK iår om ni inte visste det. Saken är den att hans version av låten Impossible är riktigt bra, gillar den mycket. Om ni tycker att det låter som något kan ni ju alltid ta er tid att lyssna på låten nedan. För jag lovar er, inget ni kommer ångra.
 
0 KOMMENTARER

Syskonkärlek

 
Rubriken säger väl det mesta. Vi bråkar ju såklart med varandra då och då men innerst inne gillar vi ju varandra som syskon. 
0 KOMMENTARER

Never give up your dreams

1 KOMMENTARER

Du måste vara lite galen i bland

 
Kommer ni ihåg inlägget Rengbågens färger? I alla fall så är den här bilden där ifrån med. Älskar verkligen båda bilderna även om de samma bild fast två olika färger. Kan säga att det tog ett tag att fixa till dessa bilder, men det var det värt det. Kolla bara på hur resultatet blev, nästa helt magiskt snygg.
 
Tycker ni läsare om bilderna? 
0 KOMMENTARER

Be Creative

 
En bild jag har fixat till i photoshop genom att jag kollade på en tutorial. Har bara ett problem... vet inte om jag gillar bilden inte. På ett vis känns den snygg och häftig och på ett annat vis känns den bara för mycket men även lite konstig. Svårt problem jag har. Ni kan som sagt få se orginal bilden i ett annat inlägg. 
 
Julafton i morgon. Ska nu ta och sova eller kolla på ett avsnitt på Supernatural först sen sova. Ska försöka lägga upp ett eller 2 inlägg imorgon, men sånt märks ju. 
 
1 KOMMENTARER

Regnbågens färger

 
Fotade denna fina bild idag förut. Tycker bilden blev riktigt bra, eftersom att jag inte riktigt fattar hur man ska fota vatten direkt och få med bubblorna bra på bilden. Fast som sagt med denna bild lyckades jag ganska bra. Har flera bilder men orkade bara fixa till denna idag, ska försöka att få upp några till vatten bilder i morgon. 
0 KOMMENTARER

I Know You Were Trouble

0 KOMMENTARER

Super Hero

 
En bild jag fotade på syrran när temat var superhältarnas julafton på SFG Julkalender. Blev en hel del andra bilder men har inte fixat klar de än så ni får se denna så länge. 
0 KOMMENTARER

Bring It Home

För ungefär kanske 2 veckor sedan hittade jag en grym låt med Dappy ft The Wanted som jag aldrig hade hört innan. I alla fall så idag för ungeför en timme sedan sökte jag på Dappy på spotify och hittade låten, trodde helt ärligt att den inte fass där ens. Trodde mest att det var en låt som hade läckt ut på internet, men så var det ju inte. 
 
Det borde egenligen vara The Wanted ft Dappy eftersom att TW är de som sjunger hela tiden i stort sett förutom i ca 15 - 20 sekunder i låten då Dappy sjunger. Ni borde som sagt lyssan på låten, för den är grymt bra. 
 
0 KOMMENTARER

Sura björnar

 
Kolla vad jag fick utav mamma förut. Ett utav det godaste godiset man kan äta i stort sett när det kommer till tabletaskar. Ska i alla fall kolla på ett avsnitt på någon serie och käka på dessa goda godisar. 
1 KOMMENTARER

Förkärlek till pojkband - Big Time Rush

Ännu en ny dag och ännu ett nytt inlägg om Förkärlek till pojkband. Idag tänkte jag skriva om ett band vid namn Big Time Rush. 
 
Big Time Rush ↓
 
 
 
Varför gillar jag Big Time Rush?
 
Har i stort sett inte alls någon kolla på de. Utan tycker mer deras musik är riktigt bra. Det som jag vet är att One Direction har varit förband på vissa utav deras konserter och att de har haft en serie på Nickelodeon. Vet faktikskt inget mer jag kan skriva om de. 
 
 
 
0 KOMMENTARER