Just Nu
Kram Elin
0 KOMMENTARER

Ändrade Planer

Blev lite ändrade planer. Skrev ju förut idag att jag skulle vara hemma med familjen ikväll. Men så blir det inte. Linda smsade förut och frågade om vi kunnde va och så. Blir nog att var hemmas hos henne och kolla på när hennes pappa skjuter fyrverkerier. Tar med mig kameran och ska försöka att ta lite bilder om det nu kommer gå bra. men det är sånt som märks.

Kram Elin 

0 KOMMENTARER

Grönt Glitter

Nu är naglarna färdiga och här är resultatet. Tycks?
Det gröna är vanligt glitter fast först tog jag 'top coat' där jag ville ha det och sen doppade jag nageln i glittret om ni ska testa det själva tänk på att ha ett papper under.
Kram Elin
0 KOMMENTARER

Vart Inget Bloggade Igår

Bloggade inget igår, var inte på humör och så visste jag inte vad jag skulle blogga om heller.
Idag är det i alla fall sista dagen på 2011 och hoppas att alla kommer göra den till en toppen avslutning på detta år. Vad ska ni göra idag, något speciellt?

Själv ska jag vara hemma och vara med familjen, går ju lika bra det med.
Håller för tillfället på att fixa mina naglar lite. Visar er bilder senare sen. Skulle vara kul om ni läsare kommenterar lite mer, ställ en fråga, vad tycker ni jag ska blogga mer om? Jag läser alla kommentarer och tar hänsyn till alla, ni ska ju tycka det är kul att läsa min blogg osv. Ja ni fattar.

Ska fortsätta fixa naglarna, så vi hörs.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

BokehFotade lite idag och här har ni resultatet. Vad tycker ni?

Kram Elin
0 KOMMENTARER

1D Paper Doll - Louis TomlinsonÄntligen är jag klar med denna. Det är det här jag har hållt på och klippt ut samt limmat ihop. Resultatet blir bra men det är bara för pilligt att klippa och limmat sen. Gjorde Louis Tomlinson först eftersom att han låg längst upp i högen med papprena. Är snart klar med en annan medlem i One Direction. Det resultatet får ni se imorgon. Vad tycker ni om resultatet? själv tycker jag att dem blir ganska gulliga. det posetiva är ju att man har egna One Direction "dockor" i sitt rum...hahah.

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

Moments

 

Lägger in en låt till er idag. Blir låten Moments med One Direction. Tycker låten är sjukt bra och den som har gjort denna video har gjort den hur bra som helst. (Det är inte One Direction som har gjort den utan någon annan person), men tycker ändå att den är bra. Lyssna på låten och såg vad ni tycker om den. :D

Kram Elin 

0 KOMMENTARER

Julklappar Del 2
Det var alla paket jag fick och så fick jag pengar med. Fast det finns inte med på kort här.

Kram Elin
 

 

0 KOMMENTARER

Julklappar Del 1

Här har ni bilder på min julklappar jag fick i å, gör en del två snart eftersom att det kommer annars bli hur många bilder som helt i ett inlägg. Hoppas bara att ni ser och fattar vad det är på bilderna annars får ni skriva en kommentar och fråga. Alla bilder är tagana av mig. Gillar ni bilderna?


Kram Elin
0 KOMMENTARER

Abduction

Ska titta på en film med familjen. Vi ska se filmen Abduction och förhoppningsvis så är den bra och Taylor Lautner är ju bara för snygg. Någon mer som tycker det?Kram Elin

0 KOMMENTARER

Borde Sova Snart

Borde som sagt ta och sova snart om jag ska orka gå upp skapligt imorgon. Idag vakande jag hur sent som helst och ångrar de verkligen, men jag var faktiskt trött.

Imorgon ska jag upp till biblioteket och lämna in några böcker åt mamma, får ju även lite luft då när jag tar en kort promenad dit. Ska nog också spela lite XBOX 360 kinect med syrran med. Blir att spela ett dans spel, kan ju också säga att det är ett jättekul spel.
Självklart ska jag blogg med.

Skulle vara kul om ni kommenterar med. För då vet jag ju om det är någon som läser bloggen, men blir även jätteglad av att läsa dem.

  

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Laddar Över Blider Till Datorn

Hej på er!
Håller just nu på och laddar över alla bilder som finns i min kamera till datorn. Det tar sin lilla tid, med tanke på att det finns en hel del bilder iden nu. Vart en del bilder under julen och så.

Någon som vill se vad jag har fått i julklapp i år? Tänkte i alla fall göra ett inlägg om det sen. Nu har jag gjort klar ena saken som jag har har skrivit om förut. Med det jag skulle klippa och så. Så nu är jag äntligen klar med ena saken men har fyra till sen. Men i alla fall kommer det mer inlägg senare sen.

Ni som har en iPhone och har appen Instagram kan följa mig där. 
Heter där EliinKaroliina, förljer tillbaka :D Kram Elin

0 KOMMENTARER

Fireball

 

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Klippa Ut Saker Är Inget Roligt

Ja som det står i rubriken det är inget kul att klippa ut saker, men som tur så blir ju resultatet mycket bättre sen. En annan negativ sak är att det tar tid när man ska hålla på och göra andra saker med. Och det är just det jag gör hela tiden... håller på med andra saker sammatidigt som jag gör något annat. Som att klippa och kolla på dator, det är ingen bra kombination kan jag säga er...hahaha.

Bytte header, visst den andra var också snygg men tycker bättre om den här. För er som undra vart jag har gjort den någonstans så har jag gjort den i ett program som heter gimp, (det är gratis att ladda ner)Redigeringsprogramet är i stort sett som photoshop.

Undra en sak också, skulle någon tycka det vore kul om jag gjorde en "gimpskola" här på bloggen? Där jag lägger ut tips, hur man gör roligare texter, en header, mm. Ja ni fattar nog, om ni skulle tycka det vore kul skriv en liten kommentar i detta inlägg.

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

This Is Me


Jag är en tjej vid namn Elin och är 15 år. Går i nian och tycker det är allmänt tråkigt, men vad ska man göra åt det?
Mitt liv består då av, dans, musik kan verkligen inte leva utan det, är ett stort fan av One Direction och Justin Bieber mfl, går i skolan, fotar när jag har tid och har någon inspiration, gör ju som sagt fler saker men det får räcka. Har också två super mega gulliga katter som för mesta dela bara ligger och sover...haha. Har haft andra bloggar förut men känner för att byta tillbaka till blogg.se av olika anledningar. Det var nog allt jag hade att säga nu och kommer på för tillfället.
Hoppas ni kommer gilla min blogg och kommentera gärna.

Kram Elin

1 KOMMENTARER