En ledig onsdag

Varje onsdag är jag "ledig" ifrån skolan och med det innebär det att man ska plugga på den dagen. Plugget har jag fortfarande inte börjat med och snart har hela dagen gått. Ni kan vara lunga jag ska plugga sen lite senare. 

Annars idag har jag gosat med grannens katt som nästan bor hos oss, vilket inte är så värst bra. Sen så har jag lagat lite käk blev bruschetta med lite keso till det. Har även tränat lite, eller har mer gjort lite styrkeövningar och lite andra saker. Nu blir det ett avsnitt av någon serie tror jag. 

3 KOMMENTARER

The night is still Young

7 dagar sedan jag bloggade, vilket inte är bra! Måste verkligen skärpa mig. I alla fall inget spännande har hänt heller så ni har inte missat något. Igår däremot var jag i Mjölby och kollade lite + att jag bakade chocolate chip cookies igår och det vart väll helt okej. De kanske blev aningen knapriga. Idag har jag börjat kolla på en ny serie som verkar helt lovade. Black Sails heter den för er som är intresserade. Kan skriva en recension om den när jag har sett klart den. Annars har jag bara tagit det lugnt. 

0 KOMMENTARER

Nytt år nya möjligheter

Hej igen på er! 
Det var ju inte direkt igår jag skrev något på bloggen. Måste fortfarande skärpa mig med det.
Nu iår jag bli bättre på att blogga och verkligen ta hand om bloggen.  Har också köpt mig en iPad och allt kommer blir tusen gånger smidigare nu när jag ska blogga. Bara att ta fram plattan istället för att starta upp datorn. 
Inget vidare intressant inlägg, men det kommer. Håll tummarna!!

1 KOMMENTARER