Gästerna har nu åkt hem

Som rubriken säger så har nu våra gäster åkt hem för denna gången. Förhoppningsvis träffas vi snart igen. Har annars haft en bra påsk med de. Sitter just nu och kollar lite bloggar och sen ska jag antingen kolla på tv eller kolla på nåon film/serie. Kort inlägg, men bloggar nog mer i morgon. 
0 KOMMENTARER

Glad Påsk

 
Tänkte bara säga Glad Påsk till er läsare och hoppas att ni får en bra påsk helg. 
0 KOMMENTARER

Starka färger

 
Blev inget bloggade igår om bilden, men lägger ut den idag istället. Detta är då min bild som jag redovisade igår. Fick bra feedback på bilden och de gillade den väldigt mycket. Det ända felet på bilden är att fokusen ligger helt fel. Själv gillar jag denna bild väldigt mycket. Vart häftigt med alla färger i bilden. 
 
Gillar ni denna bild?
0 KOMMENTARER

27 Mars

Sitter som vanligt framför datorn och gör ingenting, i stort sett. Har i alla fall bara redigerat lite bilder och så har jag redigerat bilden jag ska redovisa i morgon. Om ni har tur kanske jag hinner att lägga ut den i morgon när jag är hos Elin. Ska snart duscha och packa klart för i morgon. Kort inlägg, men har inget mer att berätta just nu. 
0 KOMMENTARER

She's Note Me

 
Ni måste bara lyssna på denna låt, så himla fin. 
0 KOMMENTARER

A new smile

Igår tog jag bort min tandställning som jag har har i i cirka 2 år. Äntligen säger jag bara. I alla fall visst det är snygg och så men, tänderna är äckligt raka, de är stora och ser ut som häst tänder. Ja, vad ska jag säga mer allt ser konstigt ut just nu. Det kommer ju att ta ett tag att vänja sig vid sitt nya leende.

0 KOMMENTARER

Olika Ljussättningar

 
Bara för att Emma vill att jag ska blogga så för jag väl ta och göra det då. Dessa 3 bilder fotade jag till ett uppdrag i skolan förra veckan. Gillar den bilden i mitten mest, fast det andra är snygga de med. I morgon skola igen. Blir nog att redigera lite bilder till redovisningen vi har på torsdag. Har även idrott imorgon med, efte den åker jag nog hem och städar. Måste även packa ner lite saker med, eftersom att jag ska till Elin på torsdag för en tjejkväll, med de bästa tjejerna. Ska i alla fall försöka att blogga imorgon med. 

HÄR HAR DU NU ETT INLÄGG EMMA! NÖJD NU? 
1 KOMMENTARER

Rocketship

0 KOMMENTARER

Tortyr

 
En bild jag fotade för ett bra tag sedan till ett uppdrag vi hade i skolan. Temat som vi skulle fota var mänskliga rättigheter och jag valde då att fota denna bild. Kommer inte direkt ihåg vad jag fick för feedback på bilden, men tror att min lärare gillade den i alla fall. 
 
Vad tycker ni om bilden? Bra eller dålig? 
0 KOMMENTARER

2 nya skal

 
Fick idag hem mina nya iPhone 5 ska till min mobil. Beställde de i söndags och de kom igår då, men vi hämtade dem idag. Snabb leverans har i alla fall, vilket är bra. De är köpta på sidan www.idiwa.se och jag kommer definitivt att köpa skal därifrån flera gånger.  
1 KOMMENTARER

Thrift Shop cover by AlexG

 
Denna cover på låten Thrift Shop är grym. Ni måste lyssna på den. Hennes cover till denna låt finns även på Spotify. 
0 KOMMENTARER

Makeup remover & eye liner

 
Var i Mjölby en stund idag på förmiddagen och fick då med mig hem en eye liner och sminkborttagning. Har testat eye linern lite och jag gillar den jätte mycket, den är bra att arbeta med och ger en fin linje. 
0 KOMMENTARER

Photoshop Guiden

 
Var och handlade förut och fick då med mig hem denna photoshop tidningen. Detta nummer utav tidningen handlar om retucshering och jag tänkte att jag måste ha den, eftersom att jag inte vet hur man retucshar bilder. Så nu kommer jag ju att vara expert på det efter att jag har kollat igenom denna tidningen. 
0 KOMMENTARER

Ansiktsprodukter

 
Mamma kom hem med dessa ansiktsprodukter ifrån Clinique. Har bara använd produkterna i två dagar och jag gillar de redan. Känns som att jag nu kommer att få ordning på min hud, eftersom att den inte är den bästa. Har haft andra produkter innan dessa, men de tyckte jag inte var bra och jag såg inget skillnad. 
0 KOMMENTARER

Kontraster

0 KOMMENTARER