The Rocket Mascara

 
Sluatde skolan tidigt idag. Åkte efter skolan in till stan med Emma, Emma, Elin och Molly, vi kollade i lita butiker och sånt. Fick med mig mascarna på bilden ovanför. Kännde för att testa en ny (har haft en l´oreal mascara förut). Tänkte då nu testa och se om den är lika bra som den andra. Efter det tog vi en fika och pratade, sedan åkte jag hem. Min dag i korta drag. 
0 KOMMENTARER

Ingen vanlig dag

 
Här får ni se yttligare två bilder ifrån min fotogarfering. Idag hade jag sovmorgon sen åkte jag in till Linköping för att ha idrott och sedan åkte jag hem igen. Vi ettor & tvår fick inte vara i skolan idag eftersom att treorna hade redovisning av deras projektarbeten. Det första som jag kom att tänka på när våran lärare hade skrivit det i våran FB grupp, var att ofta lärarna säger till oss elever att inte komma till skolan. Slapp dag med andra ord, dock var ju idrotten onödig. Åkte sedan in igen till Linköping för att ha utvecklingssamtal och det gick kanon. 
 
Hoppas ni läsare har hat en bra dag. 
0 KOMMENTARER

Bara en månad kvar

 
Två andra bilder ifrån min fotogfering i lördags, tror jag det var. Gillar den sista bilden mest. Det ända som är fel med den bild är att min tandställning syns, men är ju nu bara en månad kvar, sen ska den äntligen plockas bort. 
0 KOMMENTARER

Begging

Min absoluta favoritlåt i årets melodifestival måste då bli låten Begging med Anton Ewald. Älskar verkligen allt med låten och att koregrafin till låten är hur grym som helts. Har spelat låten cirka 100 gånger eller något liknande, bara för att kunna lära mig dansen och jag kan faktiskt ganska många danssteg som han gör.
Känner mig STOLT över mig själv. Om inte om har lyssnat på låten än, gör det. Den finns också ute på spotify. 
0 KOMMENTARER

23 februari

 
Kände för att fota lite självporträtt idag och fick till en hel del bra bilder. Testade även att sminka en lite annorlundare ögon makeup och det var faktiskt riktigt snygg. Kommer som sagt att komma upp fler bilder under veckan eller kanske redan i morgon. 
0 KOMMENTARER

One Way Or Another (Teenage Kicks)

 
I onsdags natt kom One Directions muiskvideo till deras välgörenhets sång One Way Or Another (Teenage Kicks) upp på deras youtube kanal. Jag säger bara OMFG. Älskar delen när Niall står i duschen, fast hela videon är helt awesome. 
0 KOMMENTARER

Vattenfärg effekt

 
Något som är väldigt populärt just nu i bloggvärlden är Vattenfärg Effekt på sina bilder. Självklar vart jag nyfiken på vad det är. Hittade då moderskeppets beskrivning på hur man gör. Kan säga att det var väldigt lätt och bilderna blir riktigt snygga + annorlunda. Kommer definitivt att använda mig utav denna redigering mer på mina bilder. 
0 KOMMENTARER

The Sims 3 Årstider

 
Har i stort sett städar mitt rum fram till nu. Nu är det fint och rent. I alla fall ska jag ta och spela lite Sims, vilket var ett bra tag sen jag gjorde det. 
0 KOMMENTARER

Tha Girls

 
Tänkte bara säga att dessa tjejer är bäst + Molly. 
 
1 KOMMENTARER

Alla Hjärtans Dag

Idag är det den 14 februari och idag är det som sagt Alla Hjärtans Dag för er som inte redan vet om det. Fick en chokladask utav mamma förut idag. Snacka om jag vart glad, brukar i stort sett aldrig få något på denna dag, men detta år fick jag det.

Nu ska jag sova och i morgon blir det att äta på stan och se på bio med lite vänner.

0 KOMMENTARER

Mountains

 
Ni kanske nu undrar hur jag har lyckats fota dessa fina landskaps bilder och varför jag inte bloggade på en hel vecka? Svaret på den frågan är att förra veckan var jag i Idrefjäll och åke skidor och hade det trevligt. Hade då inte tillgång till något internet direkt. 
 
Tillbaka till bilderna då. Det ni ser på den översta och den längst ner är berg som jag tror ligger på Norges sida. Om det nu är så, så är det ju coolt att man ser ifrån Idre till Norge. 
1 KOMMENTARER

Näsblod

Blev inget mer bloggande igår när jag kom hem men slänger in ett inlägg nu istället.

Ligger just nu i soffan och försöker få stopp på mitt näsblod. Jag verkligen hatar att ha näsblod och det blir ju inte bättre av att man redan har haft 4 gånger idag.

Ni får ett inlägg sen vid tio ungefär. Bara för att jag känner för det.

0 KOMMENTARER

Om en månad ungefär

Sitter hos tandläkaren just nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.
Bästa nyheterna idag är att min tandläkare sa att nästa gång skulle de plocka bort min tandställning. Äntligen säger jag bara. Efter att nu ha haft min tandställning i två åt ska den bort om cirka en månad.

Ska försöka att blogga mer sen när jag har kommit hem.

0 KOMMENTARER

Bright light pink flowers

Canon EOS 7D @ 70-300mm f/1.4 - 5.6 — 1/100 - f/5.0 - ISO250 
 
Fotade dessa bilder när jag fotade mina frost bilder och tog idag tag med att redigera de lite grann. Hade inget inget speciellt att göra i skolan då så fick bli att redigera bilderna. Fick bli en ljus redigering på bilder + att jag har lagt till en rödrosa färg på bilderna. 
0 KOMMENTARER

Blow away the snow

 
Canon EOS 7D @ 50mm f1.8 - 1/2000 - Iso100 - f/1.8
1 KOMMENTARER