Allt blev bara svart

Dagen idag då var bara enda fram tills klockan fem på kvällen. Då allt vara vart skit. Råkade svimma, hemskaste jag varit med om. Skulle sätta på musik och när jag gick dit blev allt helt svart och jag försökte att stå upp men kunde inte det. Såg absolut inget ting. Råkade samtidigt dra ner två tavlor och de gick sönder, tyvärr. Blir att köpa 2 nya. I alla fall svimmade hamnade på golvet låg där i chock tillstånd, då menar jag verkligen chock tillstånd, fattade inte vad som hade hänt. Anledning till att jag svimmade var nog blodsockret i kroppen var för låg och att jag kände att det var för mycket saker jag skulle göra. Var allt från att städa och göra klart inlämnings uppgifter som jag inte har lämnat in än. Så var nog därför.

Nu mår jag bättre, men känner mig fortfarande lite yr i skallen, lyckade också skrapa upp knät och har fått ett blåmärke på armbågen.

Imorgon är det inte vilken dag som helt utan det är nu många och jag fyller 16.

0 KOMMENTARER

Were on a timebomb

0 KOMMENTARER

Day 29 of 1D

29. Favourite quote from any of the boys?Favorite quote från killarna är; Vas Happenin, I like girls who eats carrots, I love food finns mer quotes men kommer inte på fler.

Äntligen är 29 days of 1D avklarat. Kul var det i alla fall.
0 KOMMENTARER

Vill bara där ifrån

Hatar verkligen skolan, vill bara inte gå dit mer. Vill också där ifrån. Ska bli sååååååå skönt att börja i gymnasiet till hösten. Orkar verkligen inte med vissa lärare upp på skolan, visst en del lärare är okej, men vissa vill man bara inte se eller behöva prata med.

0 KOMMENTARER

Day 28 of 1D

28. Are you a Narnian Directioner?Japp, tyvärr så är jag en Narnian Directioner och skulle helst inte vilja vara det.
0 KOMMENTARER

Day 27 of 1D

27. Are you going to their tour?Eller det beror ju på vilken tour? Men i alla fall nej jag ska inte på deras tour som är 2013 har jag för mig i UK. Utan får vänta tills de kommer till sverige och har en konsert här i lilla Sverige, tråkigt nog. Fast då ska jag gå eller rättare sagt jag MÅSTE GÅ då.
0 KOMMENTARER

Day 26 of 1D

26. Why do you love One Direction?Tror jag har svarat på det här förut. Men jag gillar dem bara för att de är de. De bryr sig om oss fans. Ja kort svar men orkar inte skriva längre, eftersom att jag tror jag har svarat på det här förut.
0 KOMMENTARER

I can't help it I'm just selfishHär är Justin's nya låt som kom ut idag, så tänkte dela med mig av den till er läsare. Kommer typ droga låten hela veckan i stort sett. Men hoppas ni andra gillar låten
0 KOMMENTARER

Tandläkaren

Sitter just nu i väntrummet hos tandläkaren. De ska kolla på tandställningen. Kommer nog inte blogga så mycket idag, eller ska föröka få upp de sista 29 Days of 1D ikväll.

Har fullt upp med att plugga till provet vi har imorgon och så måste jag fixa till massa inlämnings uppgifter som jag inte har lämnat in än. Så det ska jag hålla på med sen när jag kommer hem ifrån tandläkaren.

0 KOMMENTARER

Great things happen when you need it


Canon EOS 400D - 70-300 mm

0 KOMMENTARER

Senaste från Instagram 28/5Känner att jag lägger upp Instagram bilder, nu på måndagar istället på söndagar. Men det spelar ingen roll för ni får ju se de i vilket fall som helst.
0 KOMMENTARER

Äntligen klar med filmen

Idag är det ju mors-dag och jag har i typ inte gjort någor alls. Solat, badat, fotat lite och så kom farmor hit med.

Nu gjorde jag precis klart filmen vi gör till idrotten, så imorgon blir det att lämna in den.

Bloggat dåligt idag, men whatever. Var ju ute hela dagen idag.
0 KOMMENTARER

Norge & CypernSom ni kanske vet så gillade jag Norges och Cyperns bidrag igår i ESC. Därför lägger jag upp deras låtar här på bloggen. 
 
Är det bara jag eller liknar killen som sjunger i Norges bidrag Eric Saade?
0 KOMMENTARER

Sverige vann Eurovision 2012

Jaaaaaa, Sverige vann. Loreen du är bäst!!

0 KOMMENTARER

Eurovision 2012

Sitter just nu och tittar på Eurovision Song Contest 2012. Än så länge är Cyperns, Norges och Sveriges bidrag bäst.

Får hoppas att Sverige vinner idag.

Vilka/vilken är era favorit bidrag i årets Eurovision?

0 KOMMENTARER