En animation i ofokus

 
Fotade i söndags tror jag det var. I alla fall skulle ta lite bilder när jag låg ner på trä trallen vi har runt poolen, men som ni kan se failade jag rejält med det. Alla dessa bilder jag fotade blev i ofokus. Vad gör det egentligen? Tänkte efter lite och kom på att varför inte göra en animation av alla bilder istället. För på något vis och vänster blev de rätt häftiga. Sista inlägget för idag och om det blir för jobbigt så kan ni alltid trycka på esc knappen. 
 
UPDATE: Upptäckte att det inte funkade att klicka på esc knappen för att få animationen att sluta. Det kan funka om man har en annan dator, själv har jag en MAC och det funkade inte på den. 
1 KOMMENTARER

Filmtips: Safe Haven

Gener: Drama | Romantik
Skådespelare: Julianne Hough, Josh Duhamel m.fl 
Betyg: 4.5 / 5 
 -collage gjort av mig & bilderna kommer från we♥it & google - 
 
Någon gång i förra veckan tittade jag på filmen Safe Haven. Åh, säger jag bara, vilken bra film. Efter att ha sett den blev den direkt en utav mina favoriter. Om ni har sett filmerna A Walk To Remember, The Notebook eller The Last Song, så kan jag lova er att denna film är lika bra som de. Han som har skrivit de andra filmerna har ju som sagt också skrivit denna film. Nicholas Sparks som är en författarer har skrivit alla böcker som de sedan har gjort film på. Satt till och med och grät till denna film, eftersom att den är så himla fin och bra.
Om ni gillar romantiska, drama filmer så kan jag varmt rekommendera denna film till er. Ett plus är ju att han Josh Duhamel som spelar den manliga skådespelaren i film är ju så himla snygg.
 
0 KOMMENTARER

Chloe (You're The One That I Want)

0 KOMMENTARER

27 Maj 2013

 
Bara för att jag inte har något bra att blogga om just nu, så får ni se en till bild ifrån båtturen. Ska nu skriva lite refelktionsrapporter och sedan skicka in de till skolan i morgon. Om ni har tur kan det bli ganska bra med uppdatering i morgon här på bloggen. 
0 KOMMENTARER

Carry You

0 KOMMENTARER

Billboard Music Awards 2013

I natten till måndag denna vecka så var Billboard Music Awards galan i USA. Skulle ha gjort allt för att kollat på den, men den är ju mitt i natten/morgonen. I alla fall så kollade jag upp alla uppträdanden under galan och alla som uppträde var gryma. Min favorit var ju såklart Justin Bieber, det enda jag stör mig på i #thatPower framträdandet är att Justin låter jätte konsigt i vissa delar när han sjunger. En annan som var riktig bra är Selena Gomez. Har dock sett hennes framträdande av sin låt Come And Get It några gånger innnan, men måste säga att denna gång var den bästa. 
 
0 KOMMENTARER

3 nya saker

 
Fick hem dessa saker i veckan. Ansiktsprodukterna har jag haft innan, men beställde hem nya för någon vecka sedan och de kom i måndags. Naglacket beställde jag sammtidigt som ansiktsprodukterna. För er som vill veta vad naglacket heter så heter det The Impossible, det är ett sand naglack och för er som inte vet vad det är så får ni söka på det. 
 
Pudret kom idag tillsammans med en vårjacka som jag betällde, men jackan var förstor så ska skicka tillbaka den och byta storlek på den. I alla fall pudret är ett puder man har över foundationen och det gör att man inte ser så oljig ut i ansiktet. Har hört mycket bra saker om detta puder och många youtube beauty kanaler tycker det är bra. Tänkte i alla fall jag med testa det och se vad jag tycker om det. 
0 KOMMENTARER

En stor vit hatt

 
En svartvitt bild och en bild i färg. Har så många bilder jag måste visa er, men det tar en sån tid att välja ut vilka jag ska visa er och vilka som behövs redigeras. Ska också börja blogga bättre nu, så imorgon kommer det ett till inlägg. 
2 KOMMENTARER

Båttur

 
Fotade mina bilder till uppdraget vi har i skolan. Fick till en hel del bra bilder förhoppningsvis, bilden som är övanför ska jag inte ha till redovisningen utan det var bara en bra bild. 
1 KOMMENTARER

The Other Side

0 KOMMENTARER

Smoky eye look

 
Var igår ute och fotade Joline ute i trädgården och fick till en hel del bra bilder, trots att solen hade gått ner och det var på väg att bli mörkt. Innan vi gick ut sminkade jag henne och resultatet kan ni se ovanför. Första gången jag gör en svart smoky eye look och tycker att det blev riktigt bra och snyggt. För er som inte vet så har jag blivit väldigt intresserad av smink och tycker att det är väldigt roligt att sminka andra, men även mig själv. 
 
I morgon kommer det komma upp andra bilder ifrån gårdagens photoshoot. 
1 KOMMENTARER

Knäckebröd med paprika

 
Var ett tag sen jag bloggade, men jag lever i alla fall. Hade idag NP i engelska på morgonen och sen på eftermiddagen fick jag ett nytt fotouppdrag. Åkte sedan hem och har sedan dess hunnit varit ute och hoppat lite, ätit det som är på bilderna ovanför. Har också redigerat lite bilder, men det kommer komma upp senare idag. 
0 KOMMENTARER