Första advent

En ganska händelserik dag och har fått en hel de gjort vilket är toppen. Började med att smink och fixa syrran till några fotogferingar till mitt gymnasiumarbete. Efter det till Mjölby och kolla runt i affärerna där. Hem igen och åkte och tanka + tvätta bilen, sedan till farmor. Nu ska jag kolla igenom dagen fotografering och välja ut bilder. Kanske lite redigering också. 
 
 - bild ifrån en fotografering -
2 KOMMENTARER

Kajsa gör dagarna lite ljusare och bättre

Satt med min söta katt Kajsa i knät idag. Vilket jag aldrig annars gör nej nej... Hon lyckades i alla fall att somna i min famn och gud vad söt hon var då typ dog. Min katt är världsbäst och är min bästa kompis. Skulle inte klara mig utan henne hon är mitt allt min lilla Kajsa. 
1 KOMMENTARER

En månad kvar till julafton

Ett litet snabbt inlägg om att jag fortfarande lever. Har ju aldrig något intressant att skriva om här finns inget kul i mitt liv. Allt är bara tråkigt. Har ni tips på vad jag kan blogga om kommentera jätte gärna om vad ni skulle vilja se mig blogga om. 

1 KOMMENTARER

Blank Space

Måste bara dela med mig av Taylor Swift låt Blank Space och musikvideon till låten. Verkligen älskar låten och mysikvideon är bara så bra den med. Om ni inte har hört låten lyssna på den ni kommer gilla den också. 
 
0 KOMMENTARER