Close Up FilterBeställde herm lite saker förra veckan, till kameran. Det jag beställde var en reflexskärm 110 cm, två Close Up filter och ett Soft Focus filter. Har testat alla saker och jag är jättenöjd med dem. Här över har ni två bilder på ett Close Up filter. Så om ni ska köpa något filter eller något annat kan jag rekommendera att köpa det jag har nämnt här.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Behind The Camera You Can See MeFixade till bilderna förut i Photoshop cs5. Kan säga att jag är "typ" beronde av det programet med...hahah.

Nää, nu ska jag se ett avsnitt av Pretty Little Liars, sjukt bra serie. Efter det ska jag göra lite läxor, känns som att vi har tusen läxor veckan som kommer. Bloggar mer senare sen idag.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Breathing

 

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

Vampyr Tänder

Före                                                                    Efter


Testade att göra vampyr tänder i Phototshop och så här blev då resultatet. Ja, jag vet att det är Justin, men hittade ingen annan blid. I alla fall vart väldigt nöjd och kommer defenitivt att använda mig av detta flera gånger.

Vad tycker ni mina läsare?

Kram Elin
 

        

0 KOMMENTARER

Bild LektionHar bild nu. Fast känns mer som en svenska lektion, kul, nää! Som tur så slutar vi snart :)

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Ich Kan Nicht Sova

Som sagt, jag kan inte sova!! :O Jag måste sova nuuuu. Annars kommer jag typ vara död i skolan. Nog pratat om det.

Min dag var skola, lite mer skola och sen lite till skola. Kul va? Haha nää. Men typ så såg dagen ut kom hem kollade runt på datorn. Efter det kolla lite på AHS, det tråkiga är bara att jag har bara ett avsnitt kvar att se. Men vad gör det fixade två andra serier. Ena heter Veronica Mars tog säsong 3, eftersom att jag redan har sett säsong 1 och 2. Fixade hem pretty little liars med och förhoppningsvis är den serien bra.

Så var min dag, i stort sett. Imorgon skola och vi börjar med nationella muntligt i matte. Önska mig lycka till, kommer faila hur mycket som helst. Ska sova nu så godnatt :D

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

Drunk

 

Kram Elin 

0 KOMMENTARER

Jag Och Syrran Är Beronde Av AHS


Här är lite bilder från ASH. Kan också säga att vi har sett 7 avsnitt redan, men vad sjutton vi är beronde. Okej, ska sluta att skriva om ASH nu.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Imagination is the easy way to live your fantasiesFixade denna bild lite snabbt, förut i Gimp. Var ganska nöjd med den. Är ju som sagt nybörjare i Gimp också, fast förstår mig på ganska mycket endå. Tycker ni föresten? :D

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Redan På Avsnitt 4

Japp det stämmer jag och syrran har sett 4 avsnitt av AHS. Kan säg att serien är sjukt bra och riktigt spännande. Som tur är den inte så läskig heller. Serien rekommenderas verkligen till er som gillar spännande serier / filmer.

Nää, nu ska jag skriva på min novell och sen sova är grymt trött och kommer förmodligen somna snart. Så säger godnatt :)

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

American Horror Story

Hej på er!

Här bloggar man dåligt, men har faktiskt inget att blogga om just nu.

Men ska kolla på American Horror Story nu som är en skräck serie, blir att kolla första avsnittet snart. Kollade igen om det förut lite snabbt också. Kan säga att jag höll på att dö... hahaha nää, men gud så läskigt det är, även om det är spännande på samma gång. Ska bara se serien iaf även om jag inte kommer kunna sova på ett bra tag. Får se hur det går kanske blir att sova med lampan tänd...hahah. Som tur ser man den med syrran men hon kommer inte kunna sova sen inatt.


Kram Elin

0 KOMMENTARER

Normalt Att Använda 2 Vetekuddar Samtidigt

Haha jag jag använder faktiskt 2 vetekuddar samtidigt just nu, har typ ont över allt i hela kroppen, men värst är nog ryggen och nacken. Inte bra det.

Ska sova snart men ska först läsa lite novell bloggar, alltid lika roligt. Blev många blogg inlägg idag, bra va? Ska försöka att fortsätta med det. Men godnatt på er. 
 
Kram Elin

0 KOMMENTARER

De Är Ju Bara För Roliga

 


De är ju bara för roliga, kan inte sluta skratta när jag ser detta. När dem testar maten asså gud deras miner och allt. Ska kolla på detta imorgon när det går på tv:n. Men i alla fall kolla.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

We Are Young


 

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Bloggar Imorgon

 Bloggar som sagt mer imorgon, orkade inte idag. Men i alla fall, jag lever :D


Kram Elin

0 KOMMENTARER