Idre dag 1

Äntligen är vi framme i Idre och har gjort oss hemma i stugan. Vi kom väl fram hit för ungefär 3 timmar sedan. Trivs bra och ett plus är ju att solen är framme. Hörde att det har snöat hemma låter ju få bättre att vara här i solen.

Det som vi kan hoppas på är ju att det ska snöa så att det bli mer snö i alla backar för nu är det 10 backar som är stängda av 40, det är ju lite surt, men tur nog är snowboards landet öppet.

Imorgon blir det skidåkning hela dagen tror jag och hoppas bara att backarna är fina och att snön är bra. Nu ska vi äta lite tacos och efter det blir det väl tv tittande eller kollar syrran och jag på en film.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Ledig i 2 två veckor

Woho fredagen är slut och jag ska till fjällen om typ 7 timmar. Är ju som sagt ledig nästa vecka och efter det är det påsklov, hur skönt låter inte det då? Kommer ju kännas konstigt att komma tillbaka till skolan efter lovet.

Idag då har jag packat ner hela mitt rum känns det som. Har en stor jäkla väska full med alla kläder och lite andra saker, datorn ska med, kameran och "lite" mer saker typ ska med. Blir ju att gå upp tidigt och kolla så att allt är med.

Bloggnigen vet jag inte hur den blir utan får se hur 3G nätet är uppe i skogarna, men förhoppningsvis hoppas jag på att det ska fungera någorlunda bra, fast det är sånt som märks. Nu måste jag sova om jag nu får plats i min säng eftersom att två katter har parkerat sig i den och vill inte flytta.
Godnatt alla läsare.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Glass

Kom hem från skolan för ungefär en kvart sen. Just nu kollar jag på tv och äter en glass. När jag har ätit klart ska jag träna på dansen jag ska visa och lära klassen imorgon.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

BoyfriendJustin Biebers nya låt kom ut idag och kan säga att den verkligen är GRYM.
Justin Finally Is Our Boyfriend

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Sleep time

Ska snart sova, om jag ska orka upp imorgon vi sju. Skola imorgon med som tur har vi bara 3 lektioner och vi slutar vid 2, SKÖNT. Fast skulle helst av allt vilja slippa sista lektionen eftersom att för någon vecka sedan vart jag och min kompis osams med en lärare och efter det han väl oss, men vad sjutton vi hatar honom med så....whatever.

Såg också att blogg statistiken har höjts lite och det är ju bara kul så fortsätt att kolla in här. Nä, nu måste jag sova om jag ska inte ska dö på första lektionen. Fast kommer bli att jag somnar mycket senare än vad jag har sagt.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Senaste från instagram
Här är de senaste bilder från min instagram. Ni som vill kan följa mig på elinkarolina

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Vad var det jag sa, jo jag somnade

Tittade som sagt på tv men blev så otroligt trött och somnade med mina solglasögon på...haha. Om man tänker efter såg det nog väldigt roligt ut.

Nu ska jag väl förmodligen äta snart. För jag jättehungrig. Sen ska jag väl sätta mig vid datorn och redigera lite bilder och blogga lite till. Fixa och trixa med designen lite till och när jag har fått photoshop att funka ska jag göra en ny header.

Nu blev maten klar så ska äta lite nu då.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Tv tittande

Hej!

Var ett tag sen jag skrev ett vanligt inlägg. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv och har det allmänt tråkigt. Är ju måndag imorgon med och som tur är så är denna vecka inte så jobbig, eller det hoppas jag i alla fall.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, men kommer bli att jag somnar.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

That's the wayAlla som inte har lyssnat på låten tycker jag ska göra det. För han sjunger sjukt bra och han är bara 8.

Kram Elin
0 KOMMENTARER

Skola imorgon

Ska snart sova,men först ska jag läsa lite novell bloggar om 1D och skriva på min egna novell om 1D. Idag var det ju som sagt studiedag. Gjorde inget speciellt heller, utan var bara hemma och slappade. Borde nog ha läst i min deckare, fast det gör jag imorgon istället.

Imorgon är det återigen skola efter detta "mini lov" som man kan kalla det. Går till tre, det tråkigaste är att vi inte har några roliga lektioner utan det är bara tråkiga.
Men vi hörs imorgon.

Bjuder på en fin bild på killarna i One Direction.

0 KOMMENTARER

Studiedag

Hej alla läsare!

Sitter just nu inne i tv rummet och ska snart gå ut till köket och laga lite mat, till mig och syrran. Idag är det också studiedag och det GILLAS. Håller i alla fall på och fixar designen på bloggen, är i stort sett klar är lite små saker som ska fixas. Så måste jag flytta lite gamla blogginlägg med till denna blogg, fast det tar jag en annan dag. Nu ska jag fixa lite mat. Bloggar lite senare sen.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Lördagens outfitDet här var gårdagens outfit. Jag kan ju också tillägga att jag ÄLSKAR tröjan.

Kram Elin
0 KOMMENTARER

Senaste Från Instagram

Bilder från det senaste, från min Instagram. Om ni har den appen kan ni ta och följa mig på @ eliinkaroliina

Kram Elin
0 KOMMENTARER

Stockholm

Hej på er alla!

För det första vill jag säga att jag håller på att fixa med alla gamla blogginlägg och designen. Fast det var inte det viktigaste.

Idag då, vad har jag gjort då. Jo, gick först upp klockan 5. För att sedan fixa mig och sedan gå upp till skolan, för att alla nior skulle till Stockholm. Resan dit gick bra fast det blev lite långtråkigt till slut. När vi kom fram gick våran buss till det tekniska museeumet, var kul att gå runt och kolla på lite olika saker, men det bästa var 4D filmen vi fick se. När vi var klara där åkte vi till riksdagen och fick en guidad visning och när den var klar gick vi till kammaren och kollade på bär det körde debatt om något och frågestunden var det 5 ministrar med.

När vi var klar där fick vi fri tid på stan tills klockan kvart i sju och då skulle vi träffas vid Oscarsteatern för att kolla på Monty Phyton's Spamalot. Kan säg att den teatern/musikalen var väldigt var och den rekommenderas. Blev såklart en hel del skratt med. Teatern tog slut vi gick till bussarna och det är här jag sitter just nu. Kan inte skriva mer så hörs imorgon.

Kram Elin

0 KOMMENTARER

Flyttar Blogginlägg

Som ni kanske ser så är det massa med blogginlägg under Justin Bieber inlägget, det är gamla inlägg ifrån min gamla blogg som jag håller på och flyttar över till den här bloggen. På bilderna kan det stå blid från devote.se men bilderna är mina så jag har inte tagit de någonstans. Så nu vet ni.

Kram Elin

0 KOMMENTARER