Nya röda hörlurar

Idag får ni inlägget som egentligen skulle komma upp imorgon. Dock kommer ni få ett annat inlägg imorgon, var och gjorde en stor förändring idag. Fast mer om det imorgon. 

Igår var vi ju på ikano huset och lämnade in syrrans mobil. Fick ju med mig en ny sak hem då också. Vilket var ett par nya fina hörlurar ifrån urbanears i färgen tomato. Köpte det för att mina jag har nu börjar bli dåligt ljud i. Mitt tredje par hörlurar där ifrån, tror jag spelar för hög musik i dem, så det är därför de kanske går sönder hela tiden. I alla fall köpte dem inne på Telia för 299kr.

Har ni några hörlurar ifrån urbanears och vad tycker ni om dem? 
3 KOMMENTARER

Första Advent

Första advent idag och inte långt kvar till julafton. Idag åkte vi till Ikano huset, blev inget Ikea som jag skrev igår. Utan lämnade i syrrans mobil på lagning. Själv fick jag med mig en ny pryl hem, visar er den på tisdag. Åkte efter det direkt hem till mormor på fösta advent fika. Vilket både var gott och trevligt. 

Mormor skulle upp på vinden och då kom hon på att hon hade en kappa där uppe. Vart jätte glad när jag såg den, liksom har letat efter en sådan kappa hon hade. Slutade med att jag tog med den hem. Kappan kommer ni självklart få se i ett annat inlägg. En bra dag med andra ord! 

Hur har er första advent sett ut? 
1 KOMMENTARER

Måla en julstjärna

Idag är det lördag. Har inte hänt så värst mycket heller, har städat, varit hos famor och julpyntat. Har också målat en julstjärna vit. Är inte klar med den än. Var mer komplicerat att måla den än vad jag trodde, men det ska nog bli gå bra till slut. 

Imorgon kanske vi ska till Ikea och efter det till mormor på adventsfika. Hoppas på en bra dag imorgon i alla fall. 

3 KOMMENTARER

Black Friday

Äntligen fredag igen. Idag har det ju varit black friday i nästan alla butiker. Tycker dock att det inte blir så speciellt mycket billigare än original priserna. Vart i alla fall sugen på att beställa saker ifrån nätet idag, men tänkte lika bra att spara pengarna. Är ändå sugen på att köpa en till Morphe Brushes palett. Får se hur det blir med den saken, kanske får önska mig en i julklapp.  

Annars idag har jag inte gjort något speciellt. Åkte i alla fall på eftermiddagen till farmor. 

Hoppas er dag har varit toppen! 
3 KOMMENTARER

Fotografier på papper

För någon dag sedan fick jag för mig att skriva ut några av mina senaste bilder jag har fotat. Är så kul att se sina bilder utskrivna på papper, blir en helt annan sak än att bara se dem på en datorskärm. Ni får även en seek peek på bilderna jag fotade åt Linda. 
 
Annars pluggar jag matte varje dag i stort sett. Inte långt kvar till slutprovet och förhoppningsvis kommer det gå jätte bra. 
 
0 KOMMENTARER

En fin vinröd hatt

När jag var och åt på yellow fellow, vilket var ett bra tag sedan. Hittade jag då en såå fin vinröd hatt inne på Indiska. Kärlek vid första ögonkastet och kände då att jag bara måste köpa den. Ångrar verkligen inte köpet. I alla fall fotade några bilder med hatten + några självportätt, dock så gjorde jag bilderna i svartvitt. Så färgen på hatten syns ändå inte. Förlåt för att jag har varit borta ifrån bloggen i snart en månad, men nu är jag tillbaka i blogg världen. 
 
Vad tycker ni om bilderna? 
1 KOMMENTARER