Förkärlek till pojkband - The Wanted

Idag är det en ny dag och även dag fyra på Förkärlek till pojkband. I alla fall idag tänkte jag berätta lite om ett band vid namn The Wanted och kanske någon/några utav er läsare känner igen dem. Eftersom att de är ganska stora tror jag. 
 
The Wanted ↓
 
 
Varför gillar jag The Wanted? 
 
Jo, det ska jag berätta för er. Det hela började nog med att jag lyssnade på One Direction och sedan dök de upp någonstans på youtube. I alla fall så gillade jag dem då även om det inte direkt fanns något album ute och de hade bara släppt en singel... vilket är låten ovanför. Tror nog att de flesta har hört den låten någon gång i sitt liv. Som sagt efter det var jag som fast och de kommer från England med... vilket sammanträffande. Känner på mig att jag bara lyssnar på pojkband som kommer ifrån England, men så kan det vara ibland. 
 
Deras musik är ju bara för bra, härlig och superdupermegabra. De ser ju också bra ut med och just det Nathan Sykes är ju bara för snygg och söt... DÖÖÖR lite när jag ser honom i varje musikvideor. Snart kommer de även med släppa deras andra album och förhoppningsvis kommer det vara lika bra som det första albumet är. Annars då så vet jag inte alls mycket om de, är inte helt besatt än som jag är med One Direction. 
 
0 KOMMENTARER

Jag och Bingo Rimér

 
När vi var på fotomässan förra helgen så träffade vi på Bingo Rimér. Sjävklart tog vi kort med honom då. Bild tagen utav Elin.  Jag ser helt jäkla konstig ut i ansiktet men det bryr vi oss inte om.
0 KOMMENTARER

will.i.am and Britney Bitch

 
Ny och fräsch musik ifrån både will.i.am och Britney Spears. Låten kom ut igår och jag gillar den verkligen. Är ju en väldigt bra party låt i alla fall. 
0 KOMMENTARER

Förkärlek till pojkband - Emblem 3

Idag är det dag tre på Förkärlek till pojkband. Idag tänkte jag då berätta om dett band vid namn Emblem 3 och de är just nu med och tävlar i X Factor US. 
 
Emblem 3 ↓
 
Deras audition låt på X Factor US. Spola fram till 4:20 för att se när de går upp på scen till juryn. 
 
Varför gillar jag Emblem 3?
 
Jag gillar Emblem 3 för att musiken de gör varje gång på X Factor blir verkligen riktigt bra och de har ett eget sound. Jag hoppas även på att de kommer få ett skivkontrakt efter X Factor så att man kan få höra andra låtar som de har skrivit och sedan att fler ska börja gilla dem. Låten som är här ovanför har de skrivit själva och den är vekligen bra. Har också följt med de under hela ders resa på X Factor och kommer fortsätta att göra det. Kort beskriving, men finns inte så mycket mer att säga om de. 
 
0 KOMMENTARER

Can I marry him?

Bilden säger väl i stort sett allt. Niall Horan är ju bara för perfekt och söt. Måste gifta mig med honom, någon dag.

Ville bara säga förlåt för att inget inlägg om Förkärlek till pojkband har kommit upp idag, men glömde bort att skriva det och när jag väl kom på det var klockan för mycket. Kanske blir två inlägg i morgon om det istället. Nu ska jag kolla på Supernatural och sen sova.

0 KOMMENTARER

Förkärlek till pojkband - JLS

Idag är det tisdag och även dag två på Förkärlek Till Pojkband. Idag tänkte jag visa er ett band vid namn JLS och jag tror inte så många vet om vilka de är eller har hört så många låtar som de har gjort. 
 
JLS ↓
 
 
Varför gillar jag JLS?
 
Jag gillar de för att jag gillar deras musik. Ni trodde säkert att jag har värsta obsession på alla boyband, men så är fallet verkligen inte. I alla fall, jag har inte någon större kolla på de eller vad de egentligen heter, tycker bara deras musik är bra som sagt. Kan deffintivt inte kalla mig ett fan utav dem heller. Det lilla jag vet om dem är när de uppdaterar något på deras facebook sida och i helgen tror jag de släppte deras tredje album vilket är kul. Det negativa med det är att jag inte kan lyssna på det på Spotify, måste söka på youtube. Lite synd för om deras album skulle finnas på Spotify kanske fler hitta de och seda efter det börja lyssna på deras musik, eftersom att den är bra. De flesta utav er kanske har hört låten She Makes Me Wanna ft Dev? Eftersom att den låten har mest tittare på youtube. 
 
0 KOMMENTARER

Förkärlek till pojkband - One Direction

Som ni kanske redan vet så har jag en förkärlek till pojkband som One Direction ni vet. I alla fall så gillar jag flera än bara One Direction. Varje gång det skapas ett nytt pojkband i X Factor UK blir man direkt förälskad i de och det just det som händer mig. Inte för att de här inläggen kommer att vara så intressanta framöver, men gör det mer för att ha något att blogga om och sedan visa er vilka pojkband jag gillar. 
 
Varje dag framöver kommer jag då att lägga ut ett inlägg om pojkband och hoppas ni kommer att gilla det. Idag börjar jag med One Direction.
 
One Direction ↓
 
 
Varför gillar jag One Direction?
 
Jo, andledningen till att jag gillar dessa killar är för att deras musik är verkligen jättebra och helt underbar + att deras personligheter är ju bara för underbara. Pluset är ju att det ser bra ut, men det gör ju i stort sett alla kändisar.
 
Har gillat 1D sedan i mars 2011 vilket är en väldigt lång tid och jag har i stort sett varit med sedan i början av deras kariärr och kommer alltid att stötta dem i deras kariärr. Känns alltid bra att vara en utav de få som visste vilka de var då på den tiden, men nu vet hela världen vilka de är och deras fanbase bara växer och växer för varje dag som går, helt offattbart egentligen. Kommer ihåg när jag skulle söka på de och typ inga bilder alls kom fram eller videos kom fram och man bara längtade tills något nytt skulle läggas ut. Idag finns det tusentals om inte miljontals utav bilder och videor på dem och nu hinner man knappt kolla på någon innan något nytt dyker upp. 
Liksom vad vore världen utav dessa killar? Vad skulle jag då lyssna på? 
 
Nu har ni även fått en liten beskrivning om dem med. Hopps ni nu kommer gilla denna idé jag har och om ni undrar något är det bara att kommentera. 
1 KOMMENTARER

Fotomässan i Stockholm

Kan börja med att säga förlåt för att jag inte har bloggat något idag. Känns som att det var en evighet jag bloggade senast, men så är det ju inte.

Igår var jag på Fotomässan i Stockholm med skolan. På mässan gick jag med Elin och Emma. Vi kollade på olika kameror och objektiv, testade sakerna även med. Vart kär i Canon Eos 7D, men framför allt 50mm f/1:2 L USM objektivet. Säger bara herregud vilket bra skärpedjup det var på det objektivet. Det enda negativa är ju att det kostar en hel del och för er som undrar tror jag det objektivet ligger på 14.000 kr. Mycket säger jag bara. Testade även Canon Eos 5D Mark III, Canon 1D eller vad den den hette, Canon Eos 60D och Canon Eos 650D. Provade även en Sony kamera och undervattenkameror. Fanns som sagt en hel del att kolla på. Hälsade på Bingo Rimér och så fick vi även kort med honom. Så får vi ju inte glöms bort att vi kollade på min bild som var med på utställningen.

Om man sammanfattar allt så var det en toppen bra dag. Bilder kommer, ska bara be Elin skicka bilderna på Bingo och mig. Lovar att de kommer upp under veckan någon gång.

0 KOMMENTARER

Kan inte tro att det är sant

Dagen började skapligt bra men blev som sagt ännu bättre och då menar jag verkligen ännu BÄTTRE. På idrotten spelade vi innebandy och jag tyckte det var ganska kul faktiskt, det är i alla fall roligare än fotboll. Efter idrotten tillbaka till skolan och spela in en sak i radio studion till våran reklam sak vi gör i skolan. Hann även med att installera lite nya program till datorn med. Så har min skoldag sett ut i stort sett + plus att det hände en annan riktigt rolig sak.

För att göra en historia kort så har våran skolan chansen att vis upp bilder på Fotomässan i Stockholm nu i helgen. Självklart så var alla som går foto linjen fota en negativ bild + en positiv bild. Jag skickade in mina bilder i söndags kväll till de som har hand om allt på våran skola om mässan O.S.V. I alla fall idag fick vi reda på vilka personer som får visa upp sina bilder och jag var en utav de 13 som vart utvalda på våran skola. Trodde först att det inte var sant och vart typ helt chockad, såg bilden utskriven i stort format i dag och det såg faktiskt riktigt bra ut kan jag säga. Det var min dag var min dag i korta drag.
Hoppas eran dag har vart lika bra som min.

Kan visa er bilden senare sen i helgen.

0 KOMMENTARER

Rum And Raybans

0 KOMMENTARER

Brunt hår igen

Bara för att Emma ville att jag skulle lägga upp bild på mitt hår. Så får ni se två bilder.

1 KOMMENTARER

Slingar håret

Sitter just nu hos frisören och ska nog vara här ett tag till. Håller på att slinga mitt hår. Efter att jag är färdig ska jag hem och hjälpa till med maten, redigera bilder, och fundera på det nya uppdraget.

Bloggar mer när jag är hemma sen.

0 KOMMENTARER

Ny bloggdesign, som ser helt okej ut och inte ser helt fucked up

 
Ny bloggdesign nu igen. NI behöver inte bry er om rubriken för det är som den är. I alla fall har jag suttit i stort sett hela kvällen och pillat ihop denna design. Vart väldigt nöjd med den för att vara min andra egengjorda design.
 
Tycker ni läsare om desigen? 
1 KOMMENTARER

All I Wanna Do Is Have Some Fun

De här låtarna med Pitbull har gått på repeat hela helgen + plus lite andra låtar. Gillar verkligen den första som The Wanted är med i och den sista som Chris Brown är med i. 
0 KOMMENTARER

6 stycken nya tröjor + en svart mössa

Som rubriken säger så har jag införskaffat mig 6 stycken nya tröjor + en svart mössa. Var i Örebro i fredags med familjen och shoppade på Mariebergs Köpcentrum och så var vi på Lager 157. Vi skulle egentligen ha åkt till Stockholm, men blev inte så. Istället blev det då Örebro.
 
0 KOMMENTARER