The Body Shop: Tea Tree

När jag var i Stockholm fick jag med mig två saker ifrån The Body Shop. Det jag fick med mig hem var två saker ifrån deras Tea Tree serie. Den ska vara anpassad till de som har problem med acne och finnar. Vilket jag har och jag är den som har testat det mesta. Allt från clinique, proactiv, dermalogica och massa annat. Tycker dock att inget av de har hjälpt min hy. 
 
Nu tänkte jag testa på The Body Shop´s produkter. Har hört väldigt mycket bra saker om det och tänkte varför inte testa liksom. I denna serie finns det allt ifrån dagkräm, ansiktsmask, nattkräm, ansikttvätt och några saker till. Produkterna ska även hjälpa till att göra porerna mindre. Själv köpte jag en ansiktstävtt och en nattkräm. 
 
Redan första dagen jag använde jag det såg jag resultat, rödheten runt finnarna jag har blev mycket mindre. Huden känns mycket renare och porerna är inte lika synliga längre runt näsan och pannan. Det känns som att det är bra och att det funkar så som jag vill. 
 
0 KOMMENTARER

Sportlov & Mormor

Skulle ju ha bloggat i söndags men tyvärr så blev det inte så. I fredags åkte ju mamma och jag till min kusin och där skulle vi prata med ett medium. Kan säga att det var en intressant upplevelse och fick reda på saker om mig själv och min framtid. Åkte sen hem till min kusin och vi sov över till lördagen. Innan vi åkte hem svängde vi in till Marieberg köpcentrum i Örebro och kollade runt där. Fick dock inget med mig hem. 

Efter de dagarna har jag inte gjort något speciellt förutom idag. Då jag och Joline åkte till mormor och käkade mat. Sen så har jag även hunnit med och måla golvet här hemma med. 

Imorgon åker jag, Stina, Jakob och Elin till Stockholm. För fotografering och massa annat står på schemat. Får se om jag får med mig något fint hem. 

0 KOMMENTARER

Hollister & M.A.C

Onsdag redan igen. Dagarna går så himla fort nu för tiden. Redan helg snart och nästa vecka är det äntligen min tur att ta sportlov. Redan på fredag egentligen för min del, åker till min kusin med mamma på fredag morgon. 
 
Tre saker som jag köpte i Stockholm är det på bilderna. En concealer & ett läppstift ifrån M.A.C. Älskar både concealer och läppstiftet så fin färg. Den tredje saken är en body mist ifrån hollister för bara 58kr blev den min ett kap enligt mig själv. Köpte även en jacka/kappa ifrån River Island, men den får ni se i ett annat inlägg.  
 
1 KOMMENTARER

Stockholm och Brunch

Söndag igen och det innebär att ni får ett nytt blogginlägg. I torsdags var jag och min klass i Stockholm för att gå på fotografiska som jag redan har nämt. Fotografiska var väl helt okej kunde ha varit bättre. Bästa där var toaletterna. Efter det blev det några timmar på stan jag, Stina och Jakob sprang runt till alla butiker, nästan. Var helt slut efter den dagen. Vad jag köpte i Stockholm kommer upp på bloggen nu på onsdag. 

I fredags var det skola först som vanligt och efter det fick jag agera chafför åt mamma och hennes vänninor. Inget speciellt egentligen men tänkte att ni vill veta.

Igår var Emma x2 och Molly här på brunch. Vi hade fixat frukt, amerikansk pannkakor, scones och massa annat gott. Var hur trevligt som helst och det måste vi göra om någon gång. På kvällen var det Melodifestivalen och ja det var väl helg okej. Tycker dock det är tråkigt att Molly Pettersson Hammar inte gick vidare. 
Idag har jag inte gjort något typ. Tänkte nu måla naglarna och sedan gå och lägga mig och kolla på någon film. 

0 KOMMENTARER

Stockholm nästa

Har helt glömt bort att blogga idag. Hade inte tänkt att lägga upp ett inlägg såhär sent, men bättre än inget. Idag har det varit en väldigt tråkig dag lyckades liksom sova bort halva dagen. Sen efter det gjorde jag inget vettigt. Borde ha pluggat eller fixat med bilder, men blev inget av det tyvärr. 

Senare på eftermiddagen åkte jag och pappa och hämtade kakel och lastade bilen med det + att vi lastade av också. Gjorde kvällsmat och hann också med och handla. Imorgon bär det av till huvudstaden Stockholm med klassen till fotografiska och förhoppningsvis hinner vi med lite fri tid på stan. 

0 KOMMENTARER

1 Februari

1 februari och det innebär ny månad. Idag har jag hunnit med en hel del bland annat spelat in en video + att jag har fotograferat lite också. Om ni vill se videon klicka på bilden. Skulle ha städat, men det får bli en annan dag. Ska nu gå och lägga mig och sova för imorgon är det skola igen. 
 
0 KOMMENTARER