En helt onödig dag

Återigen fredag, har inte gjort något roligt idag. Bara städat, kollat på en film, mys med mina katter, bloggat, ätit tacos och kollat på tv. Ska snart åka och hämta syrran som har varit hos en kompis. Kunde lika gärna ha sovit bort hela dagen och vaknat upp imorgon. 

Mår för tillfället inte helt hundra. Känner mig helt tom i hela kroppen, känner mig ensam och massor av andra känslor har jag inom mig. Vill hitta på saker, men samtidigt vill jag bara vara hemma där jag känner mig trygg. Kanske kommer ett mycket längre inlägg om det jag känner och hur jag mår. 

Hoppas eran dag har varit toppen! 
1 KOMMENTARER

Baby Don´t Dance

Var ett tag sedan jag visade vilka låtar jag lyssnar på för tillfället. Här får ni ta del av dessa tre låtar ifrån min spotifylista. Låten Daddy med PSY är en perfekt danslåt enligt mig, eller gå ju att dansa till de andra också. 
 
Vilken/vilka är er favoritlåt just för tillfället? 
 
Jimi Hendrix - The Fooo Conspiracy 
Baby Don´t Dance - Fleur East
Daddy ft. CL of 2NE1 - PSY
0 KOMMENTARER

Rosa Balklänning

För ett bra tag sedan fotade jag ju bilder på Lindas balklänning. Nu äntligen tänkte jag visa er hur slutresultatet blev. Tycker själv att det bilderna blev hur bra som helst. 
 
Vad tycker ni om bilderna? 
2 KOMMENTARER

Svarta läppar

I tisdags kväll/natt fick jag för mig att jag skulle testa att måla mina läppar svarta. Har dock inget svartläppstift hemma, så tog istället först läppsyl och på det använde jag mig av svart ögonskugga. Funkade faktiskt riktigt bra. 
Tycket också att det var ganska snyggt med svarta läppar, något jag kanske kommer göra flera gånger. 
 
2 KOMMENTARER

Kortare hår och ljusa slingor

Nu får ni inlägget som jag pratade om igår. I alla fall så var jag och klippte mig. Slingade också håret mycket ljusare än vad det var innan. Håret blev mycket kortare och jag trivs jätte bra i det. Får jag bara tvätta håret med silver shampoo så jag får bort de gula tonerna kommer det bli så perfekt. 

Vad tycker ni om min nya frisyr och hårfärg? 

1 KOMMENTARER