Sims spelande

Har inte så mycket att blogga om för tillfället. Var i Linköping en sväng igår och fick med mig en idrottsväska hem. Kan visa bild imorgon eller så. Idag  har det varit en sådan där slapp dag och man inte gör något vettigt. Jag har typ bara spelat Sims 3 idag och ska gå och göra det efter att detta inlägg är klart. 
 
Ful bild men har inga andra på denna dator, så fick bli denna cambild från igår. 
0 KOMMENTARER

Hög statistik

Här var statistiken bra kan jag säga, trodde först inte det var sant. Alltid kul att folk verkligen kollar min blogg. Behöver inte berätta om skolan utan det var som det brukar vara i skolan. 
 
Sitter just nu i soffan och kollar runt lite på olika bloggar. För övrigt då har jag tråkigt, är sugen på fika med. Det negativa med det är att det inte finns något fika hemma. Känner att detta blev ett väldigt dåligt inlägg, men har typ inga bilder att visa och inget att blogga om. Hoppas ni överlever än då. 
 
Ni läsare får gärna komma med tips på om vad exakt ni vill se mig blogga mer om? Om ni har något förslag skriv då en kommentar i detta inlägg. 
0 KOMMENTARER

Me, Myself & I

0 KOMMENTARER

På tåget hem

Sitter just nu på tåget hem. Blev att slutat tidigt idag, eftersom att våran grupp vart klara med allt som skulle vara klart idag.

Alltid skönt att slutat tidigt. Imorgon ska våran grupp filma lite och sedan börja klippa ihop allt material till en film. Ska även ha workshop med.

Bloggar mer sen eller ikväll.

0 KOMMENTARER

Fast Car

0 KOMMENTARER

Nya designen är uppe

 
Nu har jag en ny mycket snyggare design på bloggen. Gillar denna mycket bättre än den andra. Som ni kan se har jag ingen header, men tyckte det blev snyggt utan det. Får se i framtiden om jag fixar ihop en, men det är sådant ni läsare kommer märka då. 
Nu blir det X-Factor.
 
Tycker ni läsare om den nya designen?
0 KOMMENTARER

Boots

 
Efter skolan idag kom mamma och hämtade mig. Åkte därefter till Ikano huset. Kom hem med ett par löparskor, en militärgrön höst jacka och kängorna som är på bilden. Var saker som behövdes verkligen. Var på Ikano huset även i lördags och kom då hem med ett par nya svarta jeans och ett par guld/rosa fjäder örhängen. 
0 KOMMENTARER

Joline with my sunglasses

 
Tycker ni läsare om bilderna?
0 KOMMENTARER

Ny bloggdesign på G

Som ni kanske har märkt är min bloggdeisgn konstig och ful. Håller i alla fall på och göra en ny som förmodligen ska komma upp nu i helgen någon gång. Kanske redan ikväll, sent blir det då. 
 
Sitter just nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem ifrån macken. De skulle hyra någon film där och sedan blir det att titta på den, men ska även titta på Americas Funnies Home Videos. Så ser min fredagskväll ut. Hoppas eran ser lika bra ut. 
 
0 KOMMENTARER

Föreläsning imorgon

Ett sista inlägg för idag får bli ett med text. Idag då var det först skolfoto och ja kan ju säga att det var nog det konstigaste skolfoto jag har varit med om. Efter det gick min grupp bort till de nya lokalerna och diskuterade om 1900 - talet. Mat efter det blev att att ta pannkakor som jag brukar göra på torsdagarna. Efter det de nya lokalerna och typ bara slappa och skämta, skratta. Molly och jag skattade tills vi fick ont i magen typ. Sist blev det att gå tillbaka till skolan och få ett till program till våra datorer. Denna gång blev det After Effects och så har vi något annat film redigerings program. Alltid kul att lära sig nya program.

Imorgon blir det att gå till Arbis och ha föreläsning om vad vet jag inte riktigt men det har att göra med religion och sammhällskunskap att göra.

Nu ska jag i alla fall sova, men innan det ska jag lyssna på LWWY.

0 KOMMENTARER

Live While We're Young

 
Äntligen är den här och som vi har längtat. Dog verkligen när jag kollade på den första gången. ALLA ska kolla på den och ni måste bara älska den. 
 
Update: Kan redan låten utantill :D
0 KOMMENTARER

Smutsigt svartvitt

0 KOMMENTARER

We Are Never Ever Getting Back Together

Gillar denna cover som One2Five gör på denna och han som sjunger först följer mig på Instagram och en annan i gruppen. Coolt ju.
0 KOMMENTARER

Just nu2 bilder från nyss. Inte så fina men duger de duger. Sitter just nu och lyssnar på musik. Ska om 3 minuter sätta mig vid tv:n och kolla på X - Factor och efter det blir det Hollywood fruar. 
 
Var hos tandläkaren med idag och det gick bra.Får hoppas att tandställningen snart åker av. 
0 KOMMENTARER

En vampyr till syster0 KOMMENTARER