Wanna Say

0 KOMMENTARER

Pop Danthology 2010, 2011 & 2012

 
Älskar verkligen dessa remixarna med olika hit låtar under åren som har gått. Gillar bäst 2012 året remixar med låtarna. 
0 KOMMENTARER

Sammanfattning av min helg

Fredag: I fredags var det först skola och då hade vi redovisning. Vilket gick bättre än vad jag hade trott. Efter skolan följde Emma med mig hem, eftersom att hon, jag och Elin skulle ha en tjejkväll. Emma (inte samma Emma utan en annan Emma) och Molly skulle också ha varit med men de kunde inte. Vilket var synd. Elin kom senare och ja vi spelade dans spel och kollade på film. En lyckad kväll med andra ord.

Lördag: Emma skulle med tåget hem och jag gjorde knapp något vettigt alls den dagen slöade mest framför datorn.

Söndag: Idag har jag vart ute och fotat med Linda, men vi var inte ute sådär jätte länge eftersom att det var kallt. Kom hem åt mat och sedan slappade jag. Har kollat på MTVs nya serie Underemployed och den verkar vara som en grym serie. Imorgon är det skola igen och vi får då ett nytt fotouppdrag.

0 KOMMENTARER

Vinter frost

 
Slutade tidigt idag och när jag kom hem gick jag ut på tomten och fotade dessa fina frost bilder. Jag älskar dem verkligen. Fick verkligen fram hur frosten ser ut på väldigt nära håll och det gillas. 
 
Vad tycker ni läsare om dessa frost bilder?
0 KOMMENTARER

Skräck fotografering

Fotade min syster nu ikväll till ett fotouppdrag vi har i skolan till på fredag.
Här får ni ett lite smakprov på hur syrran såg ut.

0 KOMMENTARER

Snygg vän man har

 
Bara för att Emma blir grymt bra på kort så får ni se dessa två snygga bilder på henne. 
1 KOMMENTARER

Rihanna

 
Denna helg har jag lyssnat på Rihannas nya album och jag gillar det. Vissa låtar är bättre än andra, men hon har ju levererat ännu en gång jätte bra låtar som hon alltid gör. Vet inte riktigt när hennes album kom ut, men tror det var ett tag sen. Det negativa är bara att det inte går att lyssna på hennes nya album på Spotify, men det finns ju alltid YouTube
 
En låt som jag verkligen gillar/älskar är låten Stay. Hörde allra först Zara Larsson göra en cover på den låten och efter det sökte jag på den låten fast med Rihanna i stället och den var lika bra som Zaras cover. 
 
Phresh out the runway 
 
Stay
 
Right Now ft David Guetta 
0 KOMMENTARER

Ukelele

 
Har helt och hållet glömt bort att visa er dessa bilderna på våran ukelele. Min syster fick den i julklapp och ja jag fotade den istället. Blev ju faktiskt ganska bra bilder. 
0 KOMMENTARER

Matt Lanter

 
Detta måste fasiken vara en utav de snyggaste killarna jag har sett. JAG DÖÖÖÖR av att kolla på dessa bilder, så jäkla SNYYGGG han är. Första gången jag såg honom var i en serie som heter 90210 och jag vart som besatt av hans snygghet då. Visst så är alla killar snygga i den serien, men denna killen är snyggast. 
 
Visst han snart 30 år då, men han ser ut som att han vore 20 år eller något åt det hållet. 
0 KOMMENTARER

Playing with fire

 
Darin har igen gjort en grymt bra upptempo låt. Låten släpptes idag och jag älskar den redan och kommer förmodligen spela sönder den, men vad gör det? Låten är som sagt GRYYYYMT BRA
0 KOMMENTARER

Surfplatta

Äntligen är det fredag, SKÖNT. Sitter just nu och bloggar ifrän pappas och mammas surfplatta. Jag älskar den, skulle gärna vilja ha en egen. Annars idag har jag vart i skolan i cirka 2 timmar. Skrev då klart min bildplanering och så kollade jag och några andra på filmen Shooting Dogs, men hann dock bara se en halvtimme utav filmen. 
 
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar pä tv och på surfplattan. Snart blir det att äta god choklad moussé. Bloggar mer senare förmodligen. 
0 KOMMENTARER

Snöskottning

Förlåt för att jag inte har bloggat, men http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen krånglade och jag kunde inte logga in. Nu är jag i alla fall tillbaka och jag ska verkligen försöka att lägga upp minst två inlägg varje dag för att få ett mer flyt i bloggandet.

Skola idag igen. Hade idrott i simhallen där de körde livräddning och simning. Dock var jag inte med. Blir att göra det när vi har kompletterings vecka. Efter idrotten åkte jag hem och funderade på hur jag ska fota min bild till uppdraget vi har och jag har nu äntligen kommit på vad jag ska göra. Får nu bara hoppas att den kommer bli bra. Just det skottade bort lite snö ifrån garageuppfarten, jobbigt, men mamma och pappa blev ju glada och det är väl huvudsaken.

Nu ska jag ta och sova. Känner att det behövs, är riktigt trött. Godnatt alla läsare.

0 KOMMENTARER

What About Us

0 KOMMENTARER

En lugn dag

Ännu en dag har gått mot sitt slut och i morgon väntar skolan. Får då nytt uppdrag och så har vi matematik.

Annars idag så har jag fortsatt att kolla på The Walking Dead och så kom Linda hit en stund för hon skulle ha några bilder vi fotade igår, så jag hjälpte henne med det. Har även hjälpt mamma och fixa en framsida till hennes kalender för 2013 med lite olika bilder. Blev riktig bra och i morgon blir det att fixa baksidan till kalendern. Annars har jag inte gjort så mycket mer bara slappat helt enkelt. Hoppas ni läsare har haft en bra dag.

0 KOMMENTARER

Follow the road

 
Hittade denna fina bild på en väg med massor utav fina träd på sidorna utav vägen. Bilden fotades någon gång under sommaren 2012. Hade helt glömt bort att denna bild var så fin. Kom också på att det är ett snyggt ställe att fota porträtt bilder vid, så det är en sak jag måste göra denna sommaren. 
 
Någon som vill ställa upp som modell? 
1 KOMMENTARER