Mycket kläder, men har inget att ha på mig

 
Så här se det ut på mitt rum just nu. Har kläder över allt på golvet, håller som sagt på att rensa bort de plaggen jag aldrig använder.
0 KOMMENTARER

Bilden säger allt

0 KOMMENTARER

Blåbär på träd?

 
Kul rubrik... jag vet att det inte ät blåbär och de växer för det första inte på träd heller. 
0 KOMMENTARER

Portkod 1321

 
Igår hittade jag denna drama webbserie som går på SvtPlay. Serien heter Portkod 1321 och handlar om kärlek, vänskap, killar, romantik & och även mycket mer, en väldigt bra ungdoms serie. Jag kollade igår även på de tre avsnitten som finns ute och i morgon kommer avsnitt 4 ut. Ni som tycker det låter som en bra serie borde verkligen kolla på den. Jag rekommenderar den verkligen. 
0 KOMMENTARER

Something new

1 KOMMENTARER

Höst färger

 
3 bilder från dagen jag var med Linda vilket var ett tag sedan. Nu finns det snö ute och är kallt. 
0 KOMMENTARER

Tummarna upp

 
Har typ inget att blogg om, så därför får ni får ni se en annan bild ifrån den dagen Molly och jag var i skolan fotostudio. 
0 KOMMENTARER

Union J

 
Här har vi killarna i Union J som är med i årets X Factor UK. De är grymma och så ser de ju bra ut med, vilket är ett plus. 
0 KOMMENTARER

Nathan Sykes

 
I onsdags skrev jag att Nathan Sykes är snygg. Kom i alla fall på att ni kanske inte vet vem utav de fem killarna som var han. Nu när ni har sett de här bilderna vet ni nu vem jag menar och visst är han snyggg ♥ 
 
Kom också på att jag har typ jätte många kändis crush's, men vad gör det liksom. Känner också på mig att det kommer bli flera med. Har ju som sagt lyckats gilla två nya pojkband som är med i X factor UK. Kan visa er de i morgon.
0 KOMMENTARER

I found you

 
Ny fräsch låt ifrån bandet The Wanted och till det en bra musikvideo. Visst jag har hört låten innan, men det kanske ni läsare inte har gjort. Nathan Sykes är ju bara för snygg i denna video dööööör ♥ 
0 KOMMENTARER

Höst

0 KOMMENTARER

Take Me Home skivomslag

 
Bara för att jag inte har något at blogga om, så tänkte jag lägga upp de olika skivomslagen till One Directions nya album Take Me Home. Hoppas ni andra directioners gillar de lika mycket som jag.
0 KOMMENTARER

Beauty and A Beat

 
Ny musikvideo med Justin och denna gång till låten Beauty and A Beat, den kom ut idag också. En helt awsome video som sagt. 
0 KOMMENTARER

Smile with your eyes

 
Fotograf: Molly Åsberg
Modell: Elin Karlborg
Canon EOS 40D

Molly hade idag bokat skolans fotostudio, eftersom att hon skulle testa hur man kopplade ihop allt. När hon hade lyckats med det fotade vi även lite. Jag fotade även Molly. 
 
Bara för att Emma frågade om bilderna vart bra så får ni se 2 stycken bilder på mig. Kan säga att jag verkligen inte fastnar på bild, ser alltid så konstig ut. 
 
Emma om du läser detta, vad tycker du? 
 
1 KOMMENTARER

MacBook PRO tangenter

 
2 bilder från nyss. Fotade med Mollys kamera. 
1 KOMMENTARER