Morphe Brushes - 35O

I tisdags fick jag äntligen hem min nya sminkpalett. Återigen en palett från märket Morphe Brushes, fast denna gång blev det paletten 35O. Är en av de mest populäraste sminkpaletterna på marknaden just nu. Den säljer slut hela tiden.
 
Det blev i alla fall kärlek vid första ögonkastet. Verkligen älskar färgerna och den är lika bra som de andra sminkpaletterna jag har från Morphe Brushes.
 
Någon av er läsare som har denna sminkpalett?
 
0 KOMMENTARER

PILLOWTALK

 
Fyra nya låtar från igår. Älskar verkligen alla låtarna och är helt såld på Zayn´s första egna solo singel. Såååå jäkla nice låt är allt kan säga. Längtar tills hans album släpps, men det är inte förns i mars. De andra låtarna är inte dåliga de heller gillar de super mycket också. 
 
0 KOMMENTARER

Make Up Store - Cake Eyeliner

Förra årets sista köp blev en eyeliner ifrån Make Up Store. Som det står i rubriken så heter den cake eyeliner och den är verkligen superbra. Hittade den på rean inne på kicks. 

Annars då så har det blivit återigen nytt år. Förhoppningsvis kommer detta år bli mycket bättre än förra året. Men det återstår att se. Firade in det nya året hemma med familjen i alla fall. 

Hoppas ni har haft en bra start på det nya året! 

2 KOMMENTARER