Emma i solnedgången

Fotograf: Elin Karlborg
Utrustning: Canon EOS 7D + 17-70mm 
 
Fotade dessa bilder för ett par veckor sedan. Vet inte om de är snygga eller fula. Var så himla svårt att redigera dessa bilder och fick typ panik på mig själv för det inte blev som jag ville. 
 
Tycker ni läsare om bilderna? 
1 KOMMENTARER

Give Me

Bilder från We♥It Collage By Me
 
Åhh, skulle så gärna vilja ha sakerna på bilderna här ovanför. Är allt ifrån en iMac till smink. Ska förmodligen snart beställa hem en M.A.C sminkborste och kanske ett M.A.C läppstift. Längtar eftersom att jag har hört väldigt mycket bra saker om deras sminkborstar och att deras läppstift också ska vara bra. 
 
Om ni inte vet vad vissa av sakerna på bilderna är får ni helt enkelt söka på vad det är.
0 KOMMENTARER

24 Juni 2013

 
0 KOMMENTARER

What did I do today

Blev inget bloggade idag direkt, blir bara detta inlägg. Hoppas att det duger i alla fall. Idag har det varit extremt varmt ute, jag har solat, städat mitt rum, ätit mat & glass. Har även hunnit med att träffa några kompisar med Joline och vi planerade då lite saker tills imorgon. Har också kollat på två avsnitt ur en serie. 
 
Nu sitter jag framför datorn och ska spela lite The Sims innan jag går och lägger mig och sover. Imorgon är det midsommar och får se om jag bloggar då, beror lite på. I alla fall så ska jag åka och handla lite i morgon och fixa det sista till i morgon med. Sen åker jag och familjen bort till några kompisar och firar midsommar som alltid. Hoppas ni läsare får en bra midsommar och bra väder. 
 
 
 
 
0 KOMMENTARER

3 nya The Sims 3 spel

 
Idag i brevlådan låg de här 3 spelen. Ååh, säger jag bara. Sitter just nu och spelar spelen och de är hur grymma som helts. Om ni gillar Sims spel eller samlar på de så måste ni köpa dessa spelen. 
0 KOMMENTARER

Ute hela dagen

VIll bara säga förlåt för att jag inte blogga något igår, eller la ju bara upp ett inlägg med bilder. Anledningen till att jag inte bloggade något var för att jag var ute hela dagen och solade. Kunnde ju ha bloggat ifrån mobilen, men batteriet dog och jag orkade inte efter det gå in och sätta i den i laddaren. Senare sen på kvällen åkte vi och handlade och kom inte hem förns nio. Sedan efter det gick jag direkt och kollade på ett avsnitt ur en serie + att jag hade huvudvärk. Ja, så det gjorde jag igår. 
 
Idag ska jag försöka att få upp lika många inlägg som jag fick i måndags och jag ska lyckas med det. 
0 KOMMENTARER

Motljus

 
Ännu ett par bilder ifrån dagen jag fotade med Molly och Emma. Hoppas ni gillar dem. 
 
0 KOMMENTARER

Vatten med is

 
0 KOMMENTARER

På repeat hela dagen

Avicii - Hey Brother 
Fifth Harmony - Miss Movin' On
 
Dessa två låtarna har gått på repeat hela dagen. Vilket det fortfarande gör och kommer förmododligen göra det hela natten med. Om ni inte har hört dem så är det nog bra om ni gör det. För de är verkligen grymt br båda två.
 
Kort inlägg blev det, men har i dag bloggat FYRA gånger. Helt otroligt, eftersom att jag typ aldrig bloggar mer än två inlägg per dag om ens det. Måste ge mig själv applåder, men hoppas ni läsare har tyckt att det har varit kul att kika in på bloggen hela tiden och har sett att ett nytt inlägg är uppe. För om det skulle vara jag så skulle jag tycka att det var kul. 
 
0 KOMMENTARER

Naked Basics - Setting Spray - Essie Nagellack

1. Urban Decay Naked Basics - Ögonskuggor 2. Urban Decay De Slik Makeup Setting Spray Oli Control
3. Essie Nagellack 
 
Fick hem detta i förra veckan någon efter att ha väntat på saker i mer än två veckor. Dock så gjorde det inget, men ville ha hem saker så fort som möjligt. Andledningen till att det tog sådan lång tid var för att sakerna kommer ifrån ett annat land (förmodligen USA) eftersom att det landet har dessa sakerna. 
 
Har nu hunnit att testa alla saker och allt är vekligen super bra. Skulle också ha beställt en till ögonskuggspalett som heter Naked 2, men den fanns inte på lagret.
2 KOMMENTARER

Molly och Emma i solens ljus

 
Dessa tre bilder fotade jag när Emma och Molly var här för någon vecka sedan. Tar etttag för mig att fixa till bilder som jag fotar, men de kommer i alla fall upp på bloggen efter ett tag. Gillar alla bilder, men den i mitten när Molly skrattar är nog den finast. 
1 KOMMENTARER

07:23

Måndag ännu en ny dag på detta sommarlov och jag vaknade exkat vid 06:00 i morse. Vaknade av att jag hade ont i magen och var då tvungen att gå upp och hämta panodil. Det var för en timme sedan ungefär och jag är fortfarande vaken. Kan säga er att det är inte ofta jag Elin Karlborg går upp sex på morgonen på ett sommarlov och om jag skulle göra det måste det vara för en speciell anledning. Gick och la mig igen efter att jag tog panodilen och tänkte nu ska jag somna om igen, men NEJ jag är fortfarande vaken och har till och med hunnit att äta frukost och sett på ett avsnitt av Glee. Ska nu då antingen försöka somna om igen eller kolla på ännu ett avsnitt av Glee eller göra något annat. Vad det blir av dessa sakerna vet jag inte, men uppdaterar er senare om vad jag valde att göra. 
0 KOMMENTARER

TV-Serie Tips: 90210

Serie: 90210 
Gener: Drama 
Säsonger: 5
Betyg: 10/10 
Skådespelare: Shenae Grimes ¦ Tristan Wilds ¦ AnnaLynne McCord ¦ Matt Lanter ¦ Jessica Lowdes ¦ m:fl 
 -collage gjort av mig & bilderna kommer från we♥it & google- 
 
Ååh säger jag bara. Denna serie är en så typisk tjej serie enligt mig själv. Kommer inte riktigt ihåg när jag började att titta på denna serie. Det jag kommer ihåg är att jag vart som besatt efter redan första avsnittet. Dock så började jag att se på säsong 2 direkt, men det gjorde inte mig något fattade handligen efter ett par asvnitt och efter det fattade jag mer och mer. Kollade nog minst på 10 avsnitt varje dag, vilket jag egenligen inte borde ha gjort men vad gör man när man är som besatt av en sjukt bra serie. I varje avsnitt sitter man och dräglar över alla snygga killar och ja, man blir så himla arg när saker och ting i serien inte blir som man själv vill. Man vill ju att allt ska vara så perfekt hela tiden, dock så är det ju inte så för då skulle de inte bli någon bra serie direkt. 
 
Såg idag det allra sista avsnittet av serie. Satt seriöst och tjöt i slutet för det var så fint och för att det var det allra sista avsnittet. Vad ska jag kolla på nu när denna serie är slut? Någon som har ett tips på en bra serie?
Ska förmodligen kolla på säsong 1 bara för att jag inte har sett det, men det blir ju inte spännande när man redan vet vad som kommer hända. Aja, får se hur jag gör med det. Kanske ska börja kolla på den äldre verisonen av 90201 som heter Beverly Hills 90210. Har också sett några avsnitt på den serien med och vart som fast då med, men inget slår ju den nya verisonen av serien. Hoppas ni läsare blev intresserade av att se på denna serien nu i sommar. En perfekt sommarlovs serie kan jag lova er. 
0 KOMMENTARER

Panorama

 
En ganska liten bild, men vad gör det. Snygg blev det ju i alla fall. Gjorde denna bild i går i photoshop, tog lite minder än en halvtimme att få ihop allt på rätt plats. Men jag lyckades och det blev väldigt bra. Blir imponerad på mig själv att jag kan saker och ting. Kan också tillägga att detta är min första panorama bild jag någonsin har klippt ihop. Bilder fotade jag förra fredagen då Molly och Emma var här, för en tjejkväll. 
 
Vad tycker ni läsare om denna panorama bild?
1 KOMMENTARER

4 svartvita

 
4 bilder ifrån när jag var hos Emma för ett tag sen. Ganska enkla, men tyckte de var snyggt med en svartvit redigering på bilder. 

 
0 KOMMENTARER