Film snart

Ska snart titta på en film som ska gå på kanal 5. Hoppas den är bra bara, såg ettan igår på tv:n och tvåan skulle gå idag. Skola imorgon med och det gillas INTE, skulle så gärna vilja ha en till veckas lov.

 Idag har jag i alla fall bloggat mycket och bara så att ni ska veta så ska jag försöka att bli bättre på att blogga, men då måste ni kommentera lite mer annars blir det inte lika kul. Nu snart börjar fimen. Kanske släger in ett kort inlägg innan jag går och lägger mig, men det är sånt som märks.

0 KOMMENTARER

Live my life

 
Detta är Justin Biebers nya låt och så är Far East Movement med också. Justin låter grymt bra i låten. Ni som inte har lyssnat SKA göra det, för den är GRYM, jag lovar. Ni som inte gillar Justin Bieber borde lyssna endå för ni kanske tycker denna låt är bra, för det är ingen låt man kunde tror vara Justin Biebers.

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

Omberg

Var på Omberg förut idag och grillade korv och fikade lite. Pappa och jag skulle gå upp till hjässan men, nej vi orkade inte och vi tog fel väg...hahaha. Tog med mig kameran och fotade lite bilder men det vart inte så många men några bra blev det i alla fall. Det var i stort sett min dag. Vad har ni gjort idag?

0 KOMMENTARER

Melodifestivalen 2012

 

 

 

 

 

 

 
De här låtarna är de bästa som var med årets Melodifestival, enligt mig. Ni kanske har andra favoriter men jag tycker de här i alla fall.

Kram Elin 

0 KOMMENTARER

Urbanears


Var på Ikano - huset en snabbis förut och jag fick med mig bland annat hem lite kläder visar er det imorgon. Ett av det absolut bästa köpen idag var hörlurarna som är på bilden ovanför, grymt bra ljud i dem och så är de bekväma. Ett plus är ju att man kan koppla in ett par andra hörlurar så att två kan lyssna sammtidigt.

 Var allt jag hade att säga för tillfället och så fick jag näsblod precis, så ska ta hand om det nu innan jag blir nerblodad...hahah.

0 KOMMENTARER

Starships

              
Låten är grymt bra. så lyssna. Är just nu besatt av den.

Kram Elin
 

0 KOMMENTARER

Sjuk

Är som sagt sjuk igen, tråkigt. Men får göra det bästa av situationen. Har i alla fall lite feber, ont i halsen och näsan rinner konstant. Föresten så har vi sportlov nästa vecka och kan säga att det behövs.

Bloggar mer sen när jag känner mig lite piggare.

0 KOMMENTARER

Jag vill ha sportlov, NUUU
Såg ut såhär idag då, blev ingen outfit bild för ljuset stämde inte och massa mer ni får en imorgon istället.
Vill också ha sportlov nu, men som tur får jag stå ut i skolan i 2 dagar till sen är det sportlov.
0 KOMMENTARER

These boys light up my world

0 KOMMENTARER

Happy valentine's day


Är ju alla hjärtans dag idag och hoppas alla får en toppen dag. Själv är man hemma och är forever along, nej då, men har varit sjuk och idag är jag frisk, men var hemma för att vila upp mig. Men som sagt hoppas alla får en toppen dag.

 

0 KOMMENTARER

AnimationYes, jag lyckades att göra en animation i Photoshop cs5. Valde bildernan bara för att de var de som passade bäst. Vart väldigt nöjd och kommer använda mig av det flera gånger.

Om den blir för jobbig att titta på klicka på esc så stannar den.
0 KOMMENTARER

Dagens outfitLite sen att komma upp med dagens outfit. I alla fall, tänkte bli bättre med att ladda upp outfit bilder från och med idag och så här såg jag ut idag då. Kan säga att jag älskar byxorna enormt mycket.

0 KOMMENTARER

Jag är sämst på att blogga

Hej!
Som sagt ja, jag bloggar sämst men har varken haft tid eller lust att blogga denna vecka. Och så vet jag inte vad jag skulle blogga om heller, så om någon har ett tips på vad jag kan blogga om är det bara att skriva en kommentar.

Vad har jag gjort denna vecka då?
Jo, vi har haft nationella prov i svenska i veckan och förhoppningsvis gick det bra.
Har säker hänt fler saker men orkar inte skriv allt...hahaha

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Gaygalan. Finns inget bättre att kolla på och gå sova är inget alternativ just nu.
Nää, ska fortsätta kolla och så bloggar jag mer imorgon.
Kram Elin

0 KOMMENTARER

Nya skor
Var på Ikanohuset igår. Hittade ett svart linne inne på BikBok och ett par blåa byxor där med. Hittade även ett par skor, dem som är i bilden. Tyckte det var snygga, så de fick följa med mig hem också. Var även inne en snabbis på Ikea med familjen. För syrran skulle kolla på lite saker till hennes rum.

Nu ska jag se ett avsnitt av Pretty Little Liars, efter det blir det kvällsmat, hoppas jag. Blir nog också att göra nån läxa, behöver framförallt läsa i Hungerspelen. Om jag inte har läst up boken tills på torsdag kommer min lärare att bli typ förbannad eller något...haha

0 KOMMENTARER

Summer


0 KOMMENTARER