En dag i Skåne

0 KOMMENTARER

What's In My School Bag TAG

 
Ännu en ny video uppe. Kolla gärna och glöm inte att gilla, pernumerara och kommentera. 
0 KOMMENTARER

Det var ett tag sen

Som rubriken säger så var det ett tag sen jag bloggade. Förlåt för det säger jag. Håller just nu på och fixar ihop en ny video till youtube och den kommer komma upp ikväll där någon gång. Under den tiden jag inte har bloggat så har jag varit i skolan, haft redovisning och så har jag haf en tjejkväll här hemma hos mig. Annars har det inte hänt så mycket. 
 
0 KOMMENTARER

Get To Know Me TAG

 
Filmade en Get To Know Me TAG till min youtubekanal igår och klippte sedan ihop den och resultatet kan ni se här nedaför ↓ Hoppas ni gillar den och för att se mer av mina videos kan ni börja att prenumerara på min kanal och glöm inte att ge videon en stor tummen upp. 
 
1 KOMMENTARER

Jobbar på en ny film

Sitter just nu och klipper ihop en ny film till min youtubekanal. Ser ut att bli ganska bra och om ni har tur kanske jag länkar den på bloggen redan ikväll. 
 
0 KOMMENTARER

Så var det den där rubriken igen

0 KOMMENTARER

Imorgon är det en ny vecka

Bilder ifrån gårdagens fotografering kommer komma under nästa vecka. I alla fall idag har jag suttit och skrivit resecioner hit och dit känns det som, men nu ätligen är det klart och det ska i morgon lämnas in. Känner också att jag är dålig på att blogga, så måste bli bättre på det. Ska försöka att lägga upp minst ett inlägg nu framöver även om det då kan bli ett och annat mobilinlägg... men vad gör det när blogg.se nya app är så mycket bättre. Känns som att man bloggar direkt i datorn. Nog om det. Ska nu sova och vara pigg inför imorgon då det är en ny vecka. 
 
0 KOMMENTARER

14 September

Tänkte bara skriva ett litet inlägg till er. Kom för en kvart sen hem ifrån dagens fotografering till uppdraget vi har i skolan. Kan visa någon bild ikväll för er om jag orkar att fixa till dem. 

Kanske ska ta cykeln och cykla till City Gross och köpa B&J glass, eftersom att jag är fett sugen på det. Ett kort inlägg som sagt men har inget mer att säga. 

0 KOMMENTARER

Such A Flirt

Fick i onsdags hem min VS Body Mist. Har nu två stycken, men kommer defenitivt att köpa ännu fler. Köpte doften Such A Flirt har sen innan Love Spell och är helt såld på den doften. Om ni någonsin kommer köpa en VS Body Mist så rekommenderar jag att köpa Love Spell, men ni kan ju även köpa de andra med. 
 
0 KOMMENTARER

Happy Birthday Niall

Bara för att jag är ett 1D fan så måste jag berätta för er att idag fyller Niall 20 år. Känns som det var igår han var 16år och var med i X Factor UK. I alla fall så säger jag grattis till honom och låtsats om att han ser detta. 

0 KOMMENTARER

Hey Brother

Äntligen Äntligen finns Aviciis album på spotify och den låten jag gillar allra mest är Hey Brother. Har länge velat att den ska finnas på Spotify och nu äntligen gör den det. Om ni gillar Avicii så borde ni kolla in hans album. 
 
0 KOMMENTARER

Obey

I lördags var det Borensberg marknad och jag var självklart där. Var där med mamma, syrran och mormor. HIttade två iPhoneskal och en keps som ni kan se på bilden nedanför. Skulle ha köpt ett par Ray Ban solglasögon, men det fanns inga i den modellen jag ville ha. Vilket var synd för jag behöver verkligen ett par. 
 
0 KOMMENTARER

Roar

0 KOMMENTARER

En Cykeltur

 
Äntligen får ni läsare se filmen jag fick ihop när jag var ute och cyklade till ett fotouppdrag, som vi hade i skolan. Inte så värst bra film, men det duger. 
0 KOMMENTARER

En liten film

Var idag ute och fotade det sista till uppdraget. Filmade även under när jag fotade, eller rättare sagt så filmade jag dit jag skulle fota. Tänkte snart klippa ihop den och sedan lägga upp den här.
 
Tråkigt inlägg med bara text, men hittade ingen bild. 
 
UPDATE: Filmen kommer upp på lördag istället någon gång, ska till Molly imorgon och kommer då inte kunna ladda upp den här, men på lördag då lovar jag att den kommer. 
0 KOMMENTARER