The Body Shop: Tea Tree

När jag var i Stockholm fick jag med mig två saker ifrån The Body Shop. Det jag fick med mig hem var två saker ifrån deras Tea Tree serie. Den ska vara anpassad till de som har problem med acne och finnar. Vilket jag har och jag är den som har testat det mesta. Allt från clinique, proactiv, dermalogica och massa annat. Tycker dock att inget av de har hjälpt min hy. 
 
Nu tänkte jag testa på The Body Shop´s produkter. Har hört väldigt mycket bra saker om det och tänkte varför inte testa liksom. I denna serie finns det allt ifrån dagkräm, ansiktsmask, nattkräm, ansikttvätt och några saker till. Produkterna ska även hjälpa till att göra porerna mindre. Själv köpte jag en ansiktstävtt och en nattkräm. 
 
Redan första dagen jag använde jag det såg jag resultat, rödheten runt finnarna jag har blev mycket mindre. Huden känns mycket renare och porerna är inte lika synliga längre runt näsan och pannan. Det känns som att det är bra och att det funkar så som jag vill. 
 

Kommentarer

INNAN DU KOMMENTERAR:
FOTOGRAFERING
» Alla blider på bloggen är tagna av mig, om inget annat anges.
» Jag redigerar alla mina bilder i Camera RAW & Photoshop CS5.
» Jag fotar med en Canon EOS 7D & Canon EOS 400D.
» Du kan läsa mer om min kamerautrustning HÄR (finns inget inlägg ännu)
BLOGGDESIGN
» Designen är gjord och kodad av mig och får inte kopieras.
» Gör designer om man skickar ett mail till mig & om mån av tid.
ANNAT
» Jag vill gärna veta av tävlingar m.m» Om ni har några frågor är det bara att kommentera eller maila mig. Min mail är elinkarlborg@hotmail.com.
» Spam och reklam godskänns ej.


NAMN:
Kom ihåg mig?

EMAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTAR:

Trackback