On the road again tour sweden 2015

Idag var det en bra dag, nästan lite för bra. Anledningen till att det var en bra dag var för att idag släppte One Direction pre-sale biljetter till deras konsert nästa år på Ullevi i Göteborg. Hade ställt klockan på halv nio för vid nio släpptes biljetterna. Men när jag vaknade typ fem minuter innan nio kände jag bara "nej jag orkar inte". Hade då tänkt somna om igen, men istället hämta jag datorn och skulle bara kolla om man kunde lyckas få tag på biljetter för skojs skull liksom. I alla fall jag klickade in på länken och lyckades först få tag på biljetter till ståplats på sektion yellow. Behöll i alla fall de biljetterna och öppnade upp en ny flik på datorn och skulle testa att se om jag kunde få på antingen sektion blue eller red vilket är längre fram än vad yellow är...

...Och vet ni jag lyckades få tag på biljetter i sektion blue alltså längst framme vid scen! Hamnade nästan i chock när jag såg att jag hade fått biljetter på blue, eller jag hamnade nog i chock och samtidigt började gråta av glädje. Dock så är det ståplats så får väll se om man kan komma nära scen. Så nästa år är det jag som ser One Direction igen för tredje året i rad. HELT SJUKT! OCH MED SÅ MYCKET BÄTTRE PLATSER + MYCKET NÄRMARE KILLARNA. KOMMER JU FAN KUNNA FÅ ÖGONKONTAKT MED DEM!!!!! AHH JAG DÖR AV TANKEN!!! HEJ TILL MITT INRE FANGIRL! 

Någon som vill hänga med mig är det bara att höra av sig! 

0 KOMMENTARER

Dag 2 på höstlovet

Idag var det tänkt att jag skulle göra massor av saker, men lyckades istället sova bort hela förmiddagen som vanligt. Hann inte med allt för mycket idag utan hann bara laga mat och sedan åka till farmor för att fika och spela kort. Har också kört med släpvagn kopplad till bilen för första gången idag. Lite halv läskigt, men det gick helt okej. Sen efter det har jag bara chillat framför tv:n. 

Imorgon har jag tänkt att göra alla saker som jag hade tänkt att göra idag istället. Blir nog också så att jag kanske hår ut och fotar lite bara för att ha lite blider till bloggen. 

0 KOMMENTARER

Iggy SZN

Tänkte börja med att tipsa om massor av bra låtar som jag brukar lyssna på, och låtar som jag gillar. Gör detta bara för att Stina sa att jag skulle det och för att något att blogga om med.
Kommer bli som dagens låt, men det kommer inte bli varje dag jag lägger ut en låt. Utan blir mer att jag lägger ut en låt när jag känner att jag har en att tipsa om till er. 
 
Låten jag tipsar er om idag heter Iggy SZN och det är Iggy Azalea låt. Hittade låten idag och har sedan det spelat den hela dagen. Gillade inte låten så värst mycket ibörjan utan man får lyssna på den om och om igen för att gilla den. 
 
0 KOMMENTARER

Steal My Girl

JAG TROR JAG DÖR!! Igår släppte One Direction sin nya musikvideo till låten Steal My Girl och herregud vad den är grymt bra. Blir helt gråtfärdig när jag ser videon, liksom älskar den. Inte nog med att låten och videon är bra, så dör jag bokstavligen på hur snygga de är. 
  
0 KOMMENTARER

Cotton Candy

Tänkte tipsa er om ett av mina bästa naglack jag har. Det heter Coney Island Cotton Candy och det kommer ifrån märket O.P.I. Det jag gillar med detta naglack är att det är så vardagligt och passar till allt. Det är en väldigt väldigt ljus rosa/begie färg som knappt syns på naglarna. Om ni letar efter ett ljust naglack så kan jag verkligen rekommendera detta. 


0 KOMMENTARER

Sova & serier

Idag är det söndag och morgon är det skola igen. Har lyckats sova bort hela förmiddagen, men kände att det behövdes. Annars har jag vara kollat på mobilen sedan jag vakande. Tänkte nu då börja kolla på en ny serie och om den är något att ha. Känner att mitt liv går ut på att sova och kolla på serier dygnet  runt. 


0 KOMMENTARER

TV-Serie Tips: Outlander

Serie: Outlander
Gener: Drama ¦ Romantik ¦ Sci-Fi
Säsonger: 1 
Betyg: 5/5 
Skådespelare: Caitriona Balfe ¦ Sam Heugan ¦ Tobias Menzies ¦ Graham McTavish ¦ m:fl 
 
- bild från google & text gjort av mig -
 
Handling: "Claire Randall och hennes man befinner sig på smekmånad i Skottland, strax efter andra världskrigets slut. Då Claire besöker en stencirkel skickas hon tillbaka i tiden, till 1746." - wikipedia 
Det är i väldigt korta drag om vad som händer i serien. Vill inte skriva allt för mycket utan att avslöja hela serien för er. Kolla gärna på trailern för serien och få din egna uppfattning om serien. 
 
Egna Åsikter/Tankar: Som alltid vill jag ha en ny serie att kolla, eftersom det är så kul att kunna ligga i sängen i sträck och bara kolla på serier. För fyra dagar sedan var jag så sugen på att börja kolla på någon riktigt bra serier, men hittade ingen som föll i min smak. Utan sökte runt på internet efter tips på bra serier och snubblade då in på en blogg som hade tipsat om serien Outlander. Klickade i alla fall ner sidan och fortsatte söka på serier utan att tänka på att den kunnde vara något att ha. Dock lyckades jag ha kvar serien i bakhuvudet, eftersom att jag inte hittade någon serie jag ville se, då helt plötsligt kom jag på serien Outlander igen. Gick samma dag in på swefilmer och såg att de hade lagt upp första avsnittet av serien och det var då jag bestämmade mig för att se på serien, eller rättare sagt se om den var bra.
 
Kan ju säga att det var ett jäkligt bra bestlut jag tog som satte på serien, eftersom att den är förjäkla grymt bra! Älskar mer och mindre allt med denna serie finns liksom inte jag inte gillar. Förutom ett avsnitt som var jäkligt seg att se på. Älskar som sagt allt med denna serie, finns inget att klaga på. Skådepelarna, miljön, handlingen, romatiken är bra, som sagt allt är bra.
 
Kollade klart på alla åtta avsnitt som finns ute på tre dagar, vart som helt besatt i serien. Nu har serien uppehåll till i början av 2015, sen börjar resten av säsong ett att sändas igen. Serien kommer få en säsong två vilket är grymt bra och kul. Serien ligger bra till på imdb med hela 8,8 i betyg. 
 
0 KOMMENTARER

We Could Be Happy

Hej! Idag har det varit onsdag och det innebär att man kan jobba hemma. Egentligen brukar jag alltid åka in till skolan ändå bara för att jobba i Stinas och min cafeteria. Blev dock inte så idag för min del, eftersom att jag imorse vaknade upp med världens magont så stannade hemma idag. 

Idag har jag bara sovit, jobbat med en bloggdesign till min kompis Molly. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag.

- oldie but goldie -
0 KOMMENTARER

Make Up Store: Microshadow Venus

I helgen var jag i stan och shoppade med mamma. Skönt att bara gå runt i affärer med mamma, utan min lillasyster. Var en sådan shoppingdag som behövdes. I alla fall köpte jag äntligen lite saker ifrån Make Up Store, har haft ett presentkort där ifrån förra julen och kände att jag var tvungen att gå dit och köpa något nu innan det går ut. 
 
Köpte ju som sagt lite saker där ifrån, men en sak jag köpte som jag kan visa än så länge är en av deras microshadows. Vilket är en ögonskugga, köpte i färgen Venus som är en lite rosa/champangfärgad skugga med lite glitter i. En väldigt bra vardagsskugga som inte alls blir för mycket av.
 
0 KOMMENTARER

3 månader har gått sen sist

Hej! Fick värsta rycket till att börja blogga lite smått igen. Dock har jag haft den tanken ett bra tag, men kände att idag var dagen till att börja igen. Förhoppningsvis håller detta nu och jag inte försvinner från bloggen. 

Ska nu städa mitt sminkbord för det ser rent ut sagt förjävligt ut. 

2 KOMMENTARER