TV-Serie Tips: Outlander

Serie: Outlander
Gener: Drama ¦ Romantik ¦ Sci-Fi
Säsonger: 1 
Betyg: 5/5 
Skådespelare: Caitriona Balfe ¦ Sam Heugan ¦ Tobias Menzies ¦ Graham McTavish ¦ m:fl 
 
- bild från google & text gjort av mig -
 
Handling: "Claire Randall och hennes man befinner sig på smekmånad i Skottland, strax efter andra världskrigets slut. Då Claire besöker en stencirkel skickas hon tillbaka i tiden, till 1746." - wikipedia 
Det är i väldigt korta drag om vad som händer i serien. Vill inte skriva allt för mycket utan att avslöja hela serien för er. Kolla gärna på trailern för serien och få din egna uppfattning om serien. 
 
Egna Åsikter/Tankar: Som alltid vill jag ha en ny serie att kolla, eftersom det är så kul att kunna ligga i sängen i sträck och bara kolla på serier. För fyra dagar sedan var jag så sugen på att börja kolla på någon riktigt bra serier, men hittade ingen som föll i min smak. Utan sökte runt på internet efter tips på bra serier och snubblade då in på en blogg som hade tipsat om serien Outlander. Klickade i alla fall ner sidan och fortsatte söka på serier utan att tänka på att den kunnde vara något att ha. Dock lyckades jag ha kvar serien i bakhuvudet, eftersom att jag inte hittade någon serie jag ville se, då helt plötsligt kom jag på serien Outlander igen. Gick samma dag in på swefilmer och såg att de hade lagt upp första avsnittet av serien och det var då jag bestämmade mig för att se på serien, eller rättare sagt se om den var bra.
 
Kan ju säga att det var ett jäkligt bra bestlut jag tog som satte på serien, eftersom att den är förjäkla grymt bra! Älskar mer och mindre allt med denna serie finns liksom inte jag inte gillar. Förutom ett avsnitt som var jäkligt seg att se på. Älskar som sagt allt med denna serie, finns inget att klaga på. Skådepelarna, miljön, handlingen, romatiken är bra, som sagt allt är bra.
 
Kollade klart på alla åtta avsnitt som finns ute på tre dagar, vart som helt besatt i serien. Nu har serien uppehåll till i början av 2015, sen börjar resten av säsong ett att sändas igen. Serien kommer få en säsong två vilket är grymt bra och kul. Serien ligger bra till på imdb med hela 8,8 i betyg. 
 

Kommentarer

INNAN DU KOMMENTERAR:
FOTOGRAFERING
» Alla blider på bloggen är tagna av mig, om inget annat anges.
» Jag redigerar alla mina bilder i Camera RAW & Photoshop CS5.
» Jag fotar med en Canon EOS 7D & Canon EOS 400D.
» Du kan läsa mer om min kamerautrustning HÄR (finns inget inlägg ännu)
BLOGGDESIGN
» Designen är gjord och kodad av mig och får inte kopieras.
» Gör designer om man skickar ett mail till mig & om mån av tid.
ANNAT
» Jag vill gärna veta av tävlingar m.m» Om ni har några frågor är det bara att kommentera eller maila mig. Min mail är elinkarlborg@hotmail.com.
» Spam och reklam godskänns ej.


NAMN:
Kom ihåg mig?

EMAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA:

KOMMENTAR:

Trackback