Black & White

Återigen några bilder från när jag fotograferade till mitt gymnasiearbete. Älskar verkligen dessa bilder också, de jag gillar mest är den första och den sista mest. De andra är bra de med, men gillar de andra två lite mer. 
 
Vad tycker ni om dessa bilder? Så kul att höra era åsikter. 
 
Modell - Joline Karlborg
Fotograf - Elin Karlborg
12 KOMMENTARER

Kopparberg

Kom hem igår från Kopparberg. Var där för att gå på Kopparbergs marken och träffade även släkten också. Hade tänkt fota där upp i stugan, men blev inget med det. Fanns i alla fall blåbär och lingon i massor där i skogen. Plockade med mig cirka 2 liter lingon hem. Fick inget med mig hem ifrån marken, var mest det vanliga som folk säljer på markander. 

Vad har ni gjort i helgen? 

1 KOMMENTARER

En rosa kappa

Sitter just nu i bilen och är påväg upp till Kopparberg. Tänkte passa på då att visa er fredagens outfit. 

- foto: fotoemmma.blogg.de
8 KOMMENTARER

Madelene och Ellinore #2

Några mer bilder från fotograferingen med Madelene och Ellinore. Säger som jag sa igår jag vart så nöjd över hur resultatet blev. Blev så mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli. 
 
Vad tycker ni om bilderna?
8 KOMMENTARER

23 September

Tänkte bara uppdatera er med ett litet kvälls inlägg. Har inte gjort något speciellt kul idag har bara, ätit mat, pluggat matte hemma och åkt till Mjölby på mattelektion. Det var min extremt tråkiga dag idag. Imorgon ska jag filma till min youtube kanal och plugga matte. 

Annars nu så ska jag kolla på paradise hotell och sedan kanske lyssna på någon podcast. 

Hoppas er dag har varit toppen! 

3 KOMMENTARER

Madelene och Ellinore

I augusti gjorde jag ett fotojobb åt Madelene och Ellinore. Det var att jag skulle fotografera student och skolavslutnings bilder. Vi fotograferade med några hästar först, efter det åkte vi till ett annat ställe och fotograferade utan hästarna. Jag är verkligen jätte nöjd över hur resultatet blev och jag hoppas att Madelene och Ellinore och deras familj också blev det. Blir många bilder i ett inlägg, så delar upp det till två inlägg. Nästa inlägg kommer upp imorgon 
 
Vad tycker ni om bilderna? 
 
5 KOMMENTARER

Kyckling Wok & Ris

En maträtt jag gör ganska ofta när jag är hemma själv är kyckling wok med ris. Liksom hur gott är inte det!? Verkligen älskar den maträtten och det är en av mina favorit rätter. Jag brukar ha ris till, men man kan absolut använda sig av nudlar istället för ris. Eftersom att jag verkligen älskar kyckling wok så tänkte jag dela med mig av hur jag gör. 
 
 
Det här receptet blir cirka 2 portioner. Om man vill bjuda fler är det bara att gör mer av allt (ris/nudlar, kycklingen, grönskerna, osv). 
 
DET DU BEHÖVER 
1 Kyckling Filé
1 Vitlöks klyfta 
Soja
Salt 
Peppar 
Ingefära 
Ris/Nudlar 
Wok Grönsaker
Sweet Chili Sås
 
SÅ HÄR GÖR DU: 
1. Tina upp kyckling filén (jag tinar upp den i micron). 
2. Medans kycklingen tinar upp, börja då att koka nudlar eller ris beronde på vad du vill ha. Ta bort från spisen när det är klara. 
3. Har du frusna wok grönskaker tina upp dem i varmt vatten eller om du har färska grönskaker skär då upp dem i mindre bitar. Jag brukar ha i broccoli, morätter, minimajs, ärtor, vitkål jag man kan ha väldigt mycket saker. 
4. Gör nu marinaden till kycklingen: Häll i lite soja i en skål, pressa en vitlöksklyfta och lägg i skålen med soja. Häll sedan i kryddorna så som salt, peppar och ingefära. Har inga mått utan tar på känn. 
5. Skär nu upp klyckling filén i mindre bitar och lägg sedan den i marinanden och rör om tills alla kyckling bitar är täckta. Låt stå! 
6. Nu är det dags att böja steka grönskerna. Om du har mortötter i stek tills de har blivit lite mjukare. Stekt tills allt ser färdigt ut. När det är klart häll det i en skål/bunke tills vidare. 
7. Nu när grönsakerna är färdiga är det dags att steka kycklingen. Det är viktigt att steka kycklingen noga. 
8. Häll nu i grönskerna i stekpannan med kycklingen. Rör runt så att allt blandas. 
9. Nu ska vi lägga i antingen riset eller nudlarna beronde på vad vi gjorde i steg 2. Lägg i det i kyckling och grönsaksblandningen och återigen blanda runt. 
10. Sist brukar jag lägga i sweet chili sås och blanda runt. 
11. Ta bort från sepisen och det är klart att äta.  
 
Är det någon av er som gillar kyckling wok lika mycket som jag?
 
2 KOMMENTARER

Vitamin Well

Sitter just nu i bilen och väntar på att syrrans innebandy träning ska sluta. Under tiden hon har tränat var mamma och jag på nya city gross butiken i Linköping. 
 
Köpte en Vitamin Well i smaken jordgubb/rabarber och gud så god den var. Ni måste prova den smaken om ni inte har gjort det. 
 
Gillar ni vitamin well & vilken är eran favorit smak? 
 
1 KOMMENTARER

A Cup Of Tea

Återigen bilder som jag inte har visat er här på bloggen. Älskar verkligen dess bilder, gillar att det är mycket vitt i bilderna + att det ser så stilrent ut. 
 
Vad tycker ni om bilderna?
 
 Model: Joline Karlborg
Fotograf: Elin Karlborg
6 KOMMENTARER

Silver & Black

Fredagens video är äntligen uppe på bloggen. Denna video är en smink tutorial och jag hoppas ni gillar den. Har ni förslag på vad för videos jag ska göra är det bara att kommentera. GLÖM inte att prenumerera på min kanal för att aldrig missa när en ny video kommer upp. 
 
1 KOMMENTARER

Fredag & Lördag

Blev inget inlägg igår eftersom att jag hade fullt upp hela dagen och kvällen/natten. Började dagen med att ladda upp fredagens video till youtube (videon kommer upp på bloggen imorgon). Efter det klippte jag gräset och efter det blev det lunch. Sedan var det dags att packa väskan och fixa sig till dansen. Möte Stina och Emma på stan i Linköping, efter det gick vi till danslokalen och dansade i cirka två timmar. 

Efter det åkte vi hem till Stina. Sedan kom Elin också och visade lite produkter hon hade med sig. Vi åt även mat där också och efter det tog vi bussen in till Linköping igen. När vi väl var framme i stan gick vi ut på krogen och dansade lite till. Var väl helt okej kul, är inget stort fan av att vara ute på krogen. 

Idag har jag varit sjukt trött och seg. Dagen har väl allmänt inte varit bra heller har varit arg och på dåligt humör i stort sett hela dagen. Det enda jag har gjort är att skjutsade pappa till hans vänner. 

Hoppas eran fredag var lika bra som min och att eran lördag har varit bättre än min! Kram Elin

1 KOMMENTARER

Redigering av morgondagens video

Hej! Bloggade inget igår pga av att jag gjorde saker hela dagen och kom hem ganska sent. Har idag varit hos farmor och hämtat min syster ifrån hennes innebandy träning. 
 
Som rubriken säger så har jag suttit och redigerat hela kvällen och jag är fortfarande inte klar. Säger bara vilken tid det tar, men som tur är så tycker jag ju det är kul. Måste i alla fall bli klar med morgondagens video. Vilket jag tror jag blir, ska bara spela in en voiceover sen är det klart. 
 
Vad tror ni det är för video som kommer upp imorgon? 
 
5 KOMMENTARER

Magont & Matematik

Ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är snart tolv. Dagen har inte börjat på bästa sätt. Har haft magont sedan igår natt och tänkte att det skulle gå över tills idag, men icke det gör forfarande ont. Jag får hoppas på att det blir bättre innan i kväll. 

Ska snart sätta mig med matteboken och räkna lite tal. Eftersom att jag ska till Mjölby vid fyra på mattelektion som jag gör varje vecka.  

Hur har eran morgon varit? Bra/Dålig? 

2 KOMMENTARER

Studenten

Den 12 Juni tog jag studenten. Har idag äntligen tagit tag i att fixa till bilderna ifrån den dagen och tänkte jag kunde visa er dem. Jag skulle vilja göra om den dagen en gång till, eftersom att alla var så glada och lyckliga den dagen. 
 
Till alla som tar studenten nästa år, tips ifrån mig är att ta vara på varenda sekund. Dagen kommer tyvärr aldrig igen. 
 
1 KOMMENTARER

Sweet Beginnings

Dessa tre låtarna spelast mest på min spotify lista för tillfället. Min favorit måste ändå vara Zara Larssons låt just nu, gillar de andra med. Men Zaras låt lades till senast i listan och har sedan dess spelats varje dag.
Vilken är din favorit låt just nu?
 
Never Forget You - Zara Larsson
Sweet Beginnings - Bebe Rexha
What Do You Mean? - Justin Bieber
1 KOMMENTARER