En kväll på yellow fellow

Igår var jag, Stina och Emma på yellow fellow i Linköping. Åt mat och drack goda juicer. Första gången jag åt där och maten var verkligen super god och restaurangen är såå himla mysig, känns som man är utomlands. Beställde i alla fall en pad thai och passion juice, vilket var supergott!  

2 KOMMENTARER

Tvätta sminkborstar

Fick något ryck att tvätta alla mina sminkborstar. Kan säga er att det behövdes verkligen, men nu är de fina och rena återigen. För er som har sminkborstar och använder de dagligen är det bra att tvätta med minst en gång i veckan. Dock så brukar jag tvätta mina cirka en gång i månaden. Måste bli bättre på det, men tycker att det är en av de tråkigare sakerna. 

1 KOMMENTARER

Pesto pasta & vegetarisk biff

Tänkte visa er dagens lunch, bara för att den vart så bra på bild. Åt pasta som jag hade blandat med pesto. Hade till det någon slags vegetarisk biff som jag hittade i frysen, så tog den och värmde i ugnen. Till det hade jag broccoli och ärtor. Blev sååå himla gott. Kommer absolut att äta det fler gånger. 

0 KOMMENTARER

Morphe Brushes - 35T

Dåligt bloggade från min sida, men har inte haft något roligt att berätta för er. I alla fall i fredags fick jag hem en ny sminkpalett från hemsidan brallis.se. Blev en palett från märket Morphe Brushes. Valde paletten som heter 35T vilket är en sminkpalett med ögonskuggor i taupe färger. Finns både matta och skimmrigade skuggor som passar mig perfekt. Skuggorna har sjukt bra pigemtering för att vara en budget palett, så kan verkligen rekomendera denna palett. Finns även andra paletter som innehåller massor av andra färger.
 
Någon av er som har något ifrån Morphe Brushes? 
 
3 KOMMENTARER

Everyone Has Their Own Little Story

Tittade igenom min hårddisk igårkväll och hittade då dessa två bilderna. Finns massor fler bilder ifrån denna fotografering, men de är inte riktigt klara än. Har för mig att jag fotade dessa bilder någon gång i April, vilket är ett tag sedan. Men, har inte vetat hur jag ska redigera dem. Nu några månader senare har jag listat ut hur redigering ska vara. Är i alla fall sååå sjukt nöjd över hur resultatet blev och motsolsljuset är ju bara för fiint! 

Vad tycker ni om bilderna? 
 
 
 
 
0 KOMMENTARER

Hands Of Love

Har idag fortsatt att redigera bilderna som jag fotade igår. Resultatet kommer bli så bra och ni kommer få se bilderna när det är klart. Vilket kan bli i slutet av veckan eller i helgen. Linda fotade mig också och det blev en bra bild som jag fixade till lite fort. Blev väldigt nöjd över hur det blev. 
 
Vad tycker ni om bilden? 
 
Foto - Linda Sandberg
7 KOMMENTARER

En dag med kameran

Som jag skrev igår så skulle jag fota idag. För er som inte vet vad jag prata om så skulle ja fota min kompis Lindas balklänning. Blev helt fantastiska bilder Håller just nu på att redigera bilderna, medan jag kollar på dagens avsnitt av Paradise Hotell.  

4 KOMMENTARER

Tonight we´re like satellites

Har ju inte bloggat på snart en vecka, vilket är katastrof. Men har inte gjort något superkul denna vecka. Tänkte i alla fall berätta vad jag har gjort de dagarna jag inte har bloggat. 
 
ONSDAG
Kommer inte ihåg vad jag gjorde denna dag riktigt. Vet bara att jag åkte på två timmars mattelektion i Mjölby. 
 
TORSDAG 
I torsdags gick vi in i Oktober månad, gud vad tiden går fort. Känns som att det var sommar nyss.
Bestämmde mig för att ta en runda i skogen med kameran och leta efter något kul att fotograferna. Slutade med att jag fotade skalbaggar med ett close up filter. Bilderna kommer ni få se antigen imorgon eller någon annan dag nästa vecka. 
 
FREDAG 
Började dagen med att dammsuga hela huset och städa mitt rum. Åkte sedan in till Linköping och dansade med Stina, Linda och Jenny. För er som inte vet så har jag börjat dansa varje fredag. DANS ÄR LIVET!  
 
LÖRDAG
Igår var det en tråkig dag, visste inte riktigt vad jag skulle göra. På kvällen var det i alla fall bestämt att jag, mamma och pappa skulle till Linköping för att se på bio. Eftersom att min syster hade tjejkväll hemma. Innan bion åt vi på en restuarang och filmen vi såg var Maze Runner: The Scorch Trails. En riktigt bra film. 
 
SÖNDAG
Idag har jag pluggat matte hela dagen i stort sett. På eftermiddagen åkte familjen till farmor och hälsade på. Målade också farmors naglar i en fin rosa färg. Ska snart gå och lägga mig. Kanske se på en film innan jag somnar. Imorgon är det måndag igen och då ska fota Lindas balklänning.
 
Hoppas eran vecka har varit toppen! 
 
4 KOMMENTARER